Γράφει ο Γ. Μαντζουράνης 

Δυο «άτακτοι» συζητούν… 

Ένα podcast για τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη που θα συζητηθεί. Ο Γιάννης Μαντζουράνης συνομιλεί με τον Γιώργο Κύρτσο και παρά τις διαφωνίες τους, συμφωνούν ότι πρέπει να απαλλαγούμε άμεσα από τον τοξικό πρωθυπουργό. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο γνωστός δικηγόρος και μέλος της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο ευρωβουλευτής και δημοσιογράφος-εκδότης, επισημαίνουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός της προηγούμενης ημέρας και, ήδη, πολιτικά αποτελεί παρελθόν.

Γιάννης Μαντζουράνης και Γιώργος Κύρτσος συμφωνούν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας πρωθυπουργός που απέτυχε στα οικονομικά ζητήματα, εχθρεύεται κάθε τι που ανήκει στο δημόσιο και απεχθάνεται την κοινωνική πολιτική που συνειδητά υπονομεύει.

Είναι ένας πρωθυπουργός που διχάζει, που καταστρέφει δυνάμεις γι’ αυτό και δεν έχει θέση στην επόμενη ημέρα της διακυβέρνησης της πατρίδας μας αφού έτσι κι αλλιώς τον «τρελό λογαριασμό» της οικονομικής και κοινωνικής αποτυχίας του μπορούν και πρέπει να αντιμετωπίσουν μόνον άλλες πολιτικές δυνάμεις, με άλλον πρωθυπουργό.

Επίσης, Γιάννης Μαντζουράνης και Γιώργος Κύρτσος εξηγούν:
Πώς κυβέρνηση Μητσοτάκη κουκούλωσε το σκάνδαλο Novartis
Πώς έστησε ένα σκληρό μηχανισμό στο Μαξίμου για να ελέγξει την πληροφόρηση των πολιτών με την εξαγορά μεγάλων ΜΜΕ
Πώς ο αυτοαποκαλούμενος «απόστολος του φιλελευθερισμού» έγινε ένας αποτυχημένος Όρμπαν
Πώς η ενεργειακή κρίση έγινε ευκαιρία για ουρανοκατέβατα υπερκέρδη σε εκκολαπτόμενους δισεκατομμυριούχους μέσα από μια της ενεργειακής και οικονομικής κρίσης υπέρ της εγχώριας ελίτ και σε βάρος της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών


 
Top