Της Ιωάννας Υψηλάντη
"Ποτέ η Ευρώπη δεν ήταν τόσο ενωμένη!"
"Το "εγκεφαλικά νεκρό ΝΑΤΟ" (Γαλλία)... αναγεννήθηκε!"
Αυτά ακούγαμε, από τις Ευρωπαϊκές  και ΝΑΤΟϊκές εξουσίες, όταν σύσσωμες επέβαλαν 6.000 οικονομικές κυρώσεις στην Ρωσία, για να αποχωρήσει, από την Ουκρανία.
Η σημερινή, ωστόσο, πραγματικότητα, διαψεύδει και τους δύο ισχυρισμούς, που προφανώς απευθύνονταν σε εγκεφαλικά νεκρό ακροατήριο.
Αποδείχθηκε ότι, παρά το γεγονός ότι η Δύση εξάντλησε, πλέον, κάθε απόθεμα οικονομικού εκβιασμού, η Ρωσία συνεχίζει την "Ειδική Επιχείρηση" και απορεί, χαμογελώντας, για τις αυτοκτονικές πολιτικές της Ευρώπης, που καταστρέφουν την οικονομία και τους λαούς της.
Πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν αντιληφθεί το λάθος τους και παρακαλούν κάθε βράδυ τον Θεό, στο μαξιλάρι τους, να τελειώσει γρήγορα η επιχείρηση, για να πάρουν πίσω τις κυρώσεις. Αλλοι προέβλεψαν τις συνέπειες και "επαναστάτησαν", αμέσως,  σπάζοντας την εκβιαστική "ενότητα".
Η Ουγγαρία, μετά την πανηγυρική επανεκλογή του Βίκτωρα Ορμπαν, αρνήθηκε να επιτρέψει στρατιωτικό εξοπλισμό και στρατεύματα του ΝΑΤΟ να περάσουν, από το έδαφος της.
Δέχθηκε την εξαγορά φυσικού αερίου με ρούβλια και προσκάλεσε την Ρωσική και Ουκρανική πλευρά να πραγματοποιήσουν ειρηνευτικές συνομιλίες, στο έδαφος της.
Έξαλλη η ΕΕ και η Ουκρανία! Η Ούρσουλα Φον Ντερελάϊν ανακοίνωσε ότι τα κονδύλια της Ευρώπης, προς την χώρα θα παρακρατηθούν, σύμφωνα με την νέα απόφαση, που πήραν οι ηγέτες της, για όποια χώρα ξεφύγει, απ΄το μαντρί!
Εναντίον της Ουγγαρίας και η Πολωνία, που ισχυρίζεται ότι οι Ούγγροι θέλουν να προσαρτήσουν εδάφη της Ουκρανίας, όταν η ίδια η Πολωνία ονειρεύεται την επιστροφή της Γαλλικίας, που έχασε στον Β΄ΠΠ.
Η Ουκρανία, από την πλευρά της, την έχει δει Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία με την αβάντα των εξοπλισμών των ΗΠΑ και της Μεγ. Βρεττανίας και φτύνει, ανοιχτά, κάθε ηγέτη της ΕΕ, που ψέλλισε κάποια θέση, κάποτε, για τα συμφέροντα της χώρας του.
Ετσι, αρνήθηκε την επίσκεψη του Προέδρου της Γερμανίας, επειδή, πριν καιρό, είχε εκφράσει την άποψη ότι ο "Βόρειος αγωγός 2" δεν πρέπει να κλείσει. Η δήλωση καταγράφτηκε, στο φάκελο του και του απαγορεύτηκε η είσοδος.
Εξαλλος ο Καγγελάριος Σολτς αρνήθηκε να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη του επίσκεψη, στην Ουκρανία.
Τα έχουν αυτά οι κακές συναναστροφές!
Όσο για το ΝΑΤΟ, δεν έχει ακόμη, επιβεβαιωθεί η αιτία θανάτου, αλλά παρουσιάζει επιπλοκές, που προκαλούνται, από ασχετοσύνη και ναρκισσισμό.
Από "αμυντική συμμαχία", έναντι κανενός πολέμου, έγινε οργανισμός "διαχείρισης κρίσεων" και παγκόσμιος αστυνόμος, όταν στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο, από μια "συμμαχία", για την προβολή της Αμερικανικής ηγεμονίας στον κόσμο.
Πάντα με επικεφαλής έναν Αμερικανό στρατηγό δεν επιτυγχάνει, ούτε την Ειρήνη, ούτε την σταθερότητα, παρά μόνον τους στόχους της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ.
Είναι νεκρό, αλλά δεν θέλει να το συνειδητοποιήσει.
Θα του το ανακοινώσει ο Πούτιν.

 
Top