Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της Πάτρας και τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, λίγες ώρες αφότου η Ρούλα Πισπιρίγκου πέρασε την πόρτα των φυλακών Κορυδαλλού για την δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας. 

Ο Μάνος Δασκαλάκης, που έχει πάρει ήδη αποστάσεις από την εν διαστάσει σύζυγό του, προχωρά ένα βήμα παραπέρα, την ώρα που οι έρευνες κινούνται προς πάσα κατεύθυνση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.news, ο 30χρονος τις αμέσως επόμενες ώρες (πιθανόν το πρωί της Τετάρτης) θα βρεθεί ενώπιον της 18ης Ανακρίτριας για να δηλώσει παράσταση προς υπεράσπιση της κατηγορίας (πολιτική αγωγή).

Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι η 33χρονη, που θα βρεθεί στο εδώλιο της κατηγορουμένης για τη δολοφονία της ίδιας της κόρης της, απέναντί της, εκτός από τους δικαστές, θα έχει τον άλλοτε αγαπημένο της σύζυγο.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια προαναγγελθείσα απόφαση, αφού από την ημέρα της σύλληψής της στις 30 Μαρτίου, ο Μάνος Δασκαλάκης, αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, έδωσε το στίγμα του, διαχωρίζοντας τη θέση του και στρεφόμενος εναντίον της, μέσα από δηλώσεις του σε δημοσιογράφους.

Με την κίνησή του αυτή, ο Μάνος Δασκαλάκης αποκτά πλήρη πρόσβαση στη δικογραφία και παρίσταται στο σύνολο της υπόθεσης με την ιδιότητα του διαδίκου.
 
Top