Έσπασε το διαχωριστικό πλεξιγκλάς και τους τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενοΕπεισοδιακή εξέλιξη είχε η προσαγωγή 45χρονου αλλοδαπού, χθες το βράδυ, στη Θεσσαλονίκη, καθώς την ώρα που βρισκόταν σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. έσπασε το διαχωριστικό πλεξιγκλάς και επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο σε δύο αστυνομικούς (τον οδηγό και τον συνοδηγό), τραυματίζοντάς τους.Το επεισόδιο έγινε στην οδό Μοναστηρίου, στο ύψος της αερογέφυρας του Κορδελιού και στο σημείο κλήθηκαν ενισχύσεις που ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον αλλοδαπό.Τα τραύματα των αστυνομικών


Οι δύο αστυνομικοί (υπηρετούν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης) μεταφέρθηκαν στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Όπως έγινε γνωστό, ο 45χρονος, με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, είχε προσαχθεί επειδή σε έλεγχο που προηγήθηκε διαπιστώθηκε πως δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα που δικαιολογούν την παραμονή του στη χώρα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Τσαϊρίδης τόνισε ότι η Ένωση θα σταθεί από κάθε άποψη στο πλευρό των δύο αστυνομικών και θα τους παρέχει νομική στήριξη..

 
Top