Ζήτησε έκδοση εντάλματος σύλληψης...

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις τις επόμενες ώρες για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης καθώς οι αστυνομικοί «απλώνουν» ολοένα και περισσότερο την έρευνα, όπως έδειξε και η σύλληψη της μητέρας του κοριτσιού το απόγευμα της Τετάρτης (12/10).

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η... αστυνομία πλέον έχει βάλει στο στόχαστρο και την σύζυγο του κατηγορούμενου 53χρονου Ηλία Μίχου εκτιμώντας ότι υπάρχουν στοιχεία που την εμπλέκουν στην υπόθεση.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι βάσει των διαλόγων που έχουν στις εκατοντάδες σελίδες των απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών η σύζυγος του 53χρονου γνώριζε την υπόθεση. Σημειώνεται, πάντως, ότι για την ώρα το ένταλμα σύλληψης δεν έχει εκδοθεί.

Υπενθυμίζεται ότι η γιαγιά της 12χρονης πριν από λιγες ημέρες είχε αναφέρει ότι η σύζυγος του Μίχου πήγε να πληρώσει την μητέρα του κοριτσιού «να της δώσει 10.000 ευρώ για να μη μιλήσει. Έγινε πριν συλληφθεί, δεν ξέρω πριν πόσες ημέρες. Τους απειλούσε αυτός όλους, θα σας σκοτώσω όλους, θα σας κάψω ζωντανούς και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει "θα σας δώσω 10.000 ευρώ να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα"»...

protothema.gr
 
Top