Στη ΓΑΔΑ μετέβησαν αυτοβούλως τρεις ακόμα άνδρες που φέρεται να είχαν συνομιλίες με τη 12χρονη, μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής "Blindchat".

Σύμφωνα με... ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., αφού εξετάστηκαν ενόρκως, οι τρεις άνδρες αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην πολύκροτη υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις τους είπαν πως γνώρισαν μέσω της εφαρμογής κοπέλες που συστήθηκαν ως 17 και 18 ετών και βρέθηκαν μαζί τους και δήλωσαν πως δεν γνωρίζουν αν συνομίλησαν ή συνάντησαν την 12χρονη.

Καθώς σε αυτή την διερευνητική φάση δεν μπορούν οι αστυνομικοί να επιδείξουν τις φωτογραφίες τους στο θύμα προς αναγνώριση, γιατί την υπόθεση την χειρίζεται η Ανακρίτρια και χρειάζεται εντολή για να γίνει αυτό, ενδεχομένως αυτό να συμβεί σε δεύτερο χρόνο αν κληθούν από την Ανακρίτρια για περαιτέρω εξηγήσεις.

Σε κάθε περίπτωση παρέδωσαν τα κινητά τους τηλέφωνα πριν αποχωρήσουν, τα οποία και θα αποσταλούν για ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται, ότι οι Αρχές φέρονται να έχουν ταυτοποιήσει και άλλους εμπλεκόμενους με την υπόθεση και αναμένονται εντάλματα σύλληψης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως τρεις ημεδαποί στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.
 
Top