Τα σενάρια για τις αλλαγές στα προγράμματα του σταθμού του Φαλήρου πριν από το τελικό κόψιμό τους

Tσουνάμι αλλαγών πριν από το ναυάγιο στον Σκάι! Ενώ διανύουμε ήδη τον δεύτερο μήνα της νέας τηλεοπτικής σεζόν, στο Φάληρο οι συζητήσεις και τα σενάρια για τις αλλαγές που έρχονται σε ψυχαγωγικά προγράμματα του σταθμού παίρνουν φωτιά. Ποιες κουβέντες ...έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα και ποιες είναι οι αλλαγές που έρχονται προτού πέσει ψαλίδι και έλθει και το τελικό κόψιμο; Η «Espresso» έχει όλο το ρεπορτάζ!
«Πρωινό μας»



Για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά η συζήτηση επικεντρώνεται στα πρόσωπα του πάνελ και στη θεματολογία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Αγγελος Βουράκης φαίνεται να μένει για την ώρα στο πάνελ, τις ημέρες που δεν θα έχει δικαστικό ρεπορτάζ. Ωστόσο, αναζητείται πρόσωπο που θα προστεθεί στο τραπέζι, άντρας αναγνωρίσιμος, με χιούμορ. Εξετάζονται, επιπλέον, αλλαγές που ίσως θα πρέπει να γίνουν στη σκαλέτα.
«Γεια σου»



Περισσότερη αγωνία υπάρχει αυτές τις μέρες για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια σε προσωπικό επίπεδο χαίρει της στήριξης του καναλιού, παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα προβλήματα επικεντρώνονται σε δύο άξονες: στην ταυτότητα της εκπομπής και στο πάνελ. Η εκπομπή άρχισε ως μια εναλλακτική πρόταση ψυχαγωγίας, συνέχισε με αρκετό life style και το τελευταίο Σαββατοκύριακο έγινε και infotainment. Οι πληροφορίες μας λένε ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος θα κάνει εξωτερικά ρεπορτάζ αλλά θα εμφανίζεται και στο πάνελ.
Ηλιάνα Παπαγεωργίου



Στην περίπτωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου τα πράγματα είναι πιο ομιχλώδη. Η παρουσιάστρια έχει υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρία παραγωγής, όχι με το κανάλι. Πράγμα που σημαίνει ότι με την ολοκλήρωση του «Love Island» δεν θα παραμείνει στον σταθμό του Νέου Φαλήρου. Το ριάλιτι μόδας «My Style Rocks» έχει ένα πολύ μεγάλο ερωτηματικό για το αν θα προστεθεί ή όχι στο πρόγραμμα στο δεύτερο μισό της σεζόν, ενώ από την Acun Medya δεν έχει εκδηλωθεί κάποιο ενδιαφέρον για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέχρι στιγμής όσον αφορά την παρουσίαση. Ο Ατζούν, άλλωστε, για το «My Style Rocks» θέλει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και θα την περιμένει με ανοιχτές αγκάλες αφότου γεννήσει και μετά.

«Survivor»



To «Survivor» είναι το πρόγραμμα που καλείται αυτή τη στιγμή να βγάλει από τη δύσκολη θέση τον σταθμό. Μαθαίνουμε ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα και στο κανάλι -εκτός από την Αcun-, καθώς επιθυμία είναι να αρχίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ισως το δούμε στις οθόνες μας 10 ημέρες νωρίτερα, ίσως και αρχές Δεκεμβρίου. Αγκάθι παραμένει η συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου. Ακόμη αναζητείται το πώς, πόσο και με ποιο ρόλο θα μπορούσε να ενταχθεί στο παιχνίδι. Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι όλα αυτά που έχουν ακουστεί περί παρουσίασης δεν έχουν χαροποιήσει και ιδιαίτερα την πλευρά του Γιώργου Λιανού.
Μυθοπλασία



Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη σειρά «ΣτΟργή» δεν θα υπάρξει άλλη παραγωγή της Acun Μedya στον τομέα Μυθοπλασία. Eν τω μεταξύ, δεν μπορεί με τίποτα να ορθοποδήσει η νέα σειρά «Γλυκάνισος», παρά τα υψηλά στάνταρ παραγωγής και τις συνεχόμενες προσπάθειες του καναλιού να τη σώσει. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο έρχεται ακόμα μια αλλαγή ώρας, η οποία φέρνει τη σειρά «Γλυκάνισος» στην… απογευματινή ζώνη. Η σειρά φεύγει εντελώς από τη βραδινή ζώνη και από το ερχόμενο Σάββατο 22 Οκτωβρίου θα προβάλλεται πλέον στις 18.45, κάθε Σάββατο και Κυριακή.
Σόου και ριάλιτι



Ο Σκάι σε συνεργασία με τον Ατζούν θα βγάλει στον αέρα και το καινούργιο ριάλιτι «I am Celebrity… Get me out of here!», στο οποίο επώνυμοι παίκτες υποβάλλονται σε σκληρές δοκιμασίες σε μια εξωτική τοποθεσία. Το «Voice», παρά την όποια φθορά, δείχνει να αντέχει στους πίνακες τηλεθέασης και θεωρείται βέβαιο πως θα πάρει το «πράσινο φως» για ακόμη μία σεζον
 
Top