Φρίκη στο Διδυμότειχο


Ποινή κάθειρξης 12 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αλεξανδρούπολης σε ένα απάνθρωπο κτήνος που ασελγούσε στο μόλις δύο ετών παιδί του!

Η φρικιαστική υπόθεση, που είχε προκαλέσει αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη στο Διδυμότειχο, είχε αποκαλυφθεί τον Αύγουστο του 2020, όταν το μικρό κοριτσάκι εμφάνισε κάποια συμπτώματα στην προσπάθειά του να εκφραστεί για τον εφιάλτη που ζούσε. Τα σημάδια αυτά κίνησαν τις υποψίες στην οικογένειά του.

Την ίδια μέρα υποβλήθηκε καταγγελία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, με αποτέλεσμα να παραγγελθεί η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης που πιστοποίησε όσα νοσηρά είχε βιώσει το παιδάκι στα χέρια του τέρατος που το έφερε στη ζωή, ενώ ακολούθησε και ιατρική πραγματογνωμοσύνη από γιατρό δερματολόγο – αφροδισιολόγο.

Ετσι, ο αδίστακτος πα-τέρας, που εκτόνωνε τα αρρωστημένα του ένστικτα στο ίδιο του το παιδί, κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες της γενετήσιας πράξης με ανήλικο παιδί κάτω των 12 ετών, αλλά και της αιμομιξίας και, παρά το γεγονός ότι άσκησε έφεση κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, αυτή δεν είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα. Ως αποτέλεσμα, πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Γρεβενών, όπου βρισκόταν προφυλακισμένος, και πλέον θα εκτίσει την ποινή του.

 
Top