Στις 11.00 η μητέρα του ανήλικου παιδιού αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα


Μετά τη σύλληψη της μητέρας, συνελήφθη και ο 41χρονος πατέρας του 12χρονου κοριτσιού. Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε μετά από έρευνες που έγιναν στο σπίτι της οικογένειας στον Κολωνό, όπου βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών. Όσον αφορά στα υπόλοιπα οχτώ παιδιά της οικογένειας, τα έξι ανήλικα είναι σε ειδικό χώρο στο νοσοκομείο Παίδων και τα δύο ενήλικα είναι με τη γιαγιά τους.

«Το περιβάλλον του πατέρα δεν έχει μιλήσει ακόμα. Ο ίδιος ο πατέρας είχε πρόβλημα με τη χρήση ναρκωτικών, δεν σχετίζεται όμως επ’ ουδενί με την υπόθεση βιασμού της κόρης του. Εννοείται ότι ένας πατέρας που αντιμετωπίζει προβλήματα δεν μπορεί να ελέγξει καθόλου ή σχεδόν καθόλου το παιδί του. Το περιβάλλον της μητέρας που είχε την αποκλειστική επιμέλεια της ανήλικης κόρης του , δεν μπόρεσε εκείνο (σ.σ.: το περιβάλλον) να κρατήσει τις ανώμαλες ορμές των κατηγορουμένων, που βίαζαν και εξέδιδαν το κορίτσι», είπε ο δικηγόρος του πατέρα της 12χρονης, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος τόνισε πως ο 41χρονος δεν εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας.

.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 41χρονος ημεδαπός διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Οι Αρχές ψάχνουν να βρουν τι συμβαίνει τελικά πίσω από τη φρικιαστική αυτή υπόθεση, ενώ δεν αποκλείει την ύπαρξη ενός κυκλώματος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι, εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα συλλήψεων για άτομα από το περιβάλλον από του 53χρονου κατηγορούμενου, αλλά και ατόμων που η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει ως βιαστές της 12χρονης.

 
Top