Μια νεαρή κοπέλα σκοτώθηκε ψάχνοντας να βρει έναν τοπικό θρύλο στο Louisville των ΗΠΑ

Goatman ή ο σύγχρονος "Πάνας". Υποτίθεται πως είναι ένα μυστήριο πλάσμα, ένας άντρας με κεφάλι τράγου και όψη αποκρουστική.
AdTech Ad

Εν έτει 2016, η Roquel Bain από το Ohio, σκοτώθηκε όταν έπεσε από γέφυρα από την οποία διέρχονται τρένα, όπως μεταδίδει το KLTV. Η ίδια μαζί με τον σύντροφο της ερευνούσαν την περιοχή στην οποία έχασε τη ζωή της καθώς πίστευαν πως εκεί ζούσε ένα πλάσμα που θύμιζε τον αρχαίο θεό, Πάνα.

Το ζευγάρι ήταν στο Louisville για διακοπές. Στη συγκεκριμένη πόλη κυκλοφορεί τελευταία η φήμη για τις μυστηριώδεις εμφανίσεις του Goatman που καλείται και ως Pope Lick Monster. Σύμφωνα με τον θρύλο, το πλάσμα αυτό χρησιμοποιεί τηλεπάθεια για να μαγνητίσει τα υποψήφια θύματα του και να τα οδηγήσει πάνω στις ράγες του τρένου, οδηγώντας τα στον θάνατο τους.

Η Roquel Bain στεκόταν πάνω στις ράγες και περίμενε να δει αν το πλάσμα θα κάνει την εμφάνιση του. Υποτίθεται πως σου παρουσιάζεται λίγο πριν τον θάνατο σου. Μαζί με τον σύντροφο της είχαν ανέβει πάνω σε γέφυρα που πίστευαν πως δεν χρησιμοποιείται πια, ωστόσο είδαν ξαφνικά μια αμαξοστοιχία να έρχεται κατά πάνω τους. Πιάστηκαν από την άκρη της γέφυρας μέχρι να περάσει το τρένο καθώς δεν μπορούσαν να διαφύγουν αλλιώς, ωστόσο η 26χρονη δεν άντεξε και έπεσε από πολύ μεγάλο ύψος. Ο θάνατος της ήταν ακαριαίος. Έρευνα πάντως διενεργεί και το τμήμα ανθρωποκτονιών.


Το θέμα είναι πως δεν πρόκειται για τη μόνη που έχει χάσει τη ζωή της με αυτόν τον τρόπο, καθώς πολλοί έχουν σκοτωθεί με τον ίδιο τρόπο τα τελευταία τριάντα χρόνια, παρότι οι αρχές έχουν χτίσει φράχτες για να μην μπορούν οι διερχόμενοι να πλησιάζουν τις ράγες και να ανεβαίνουν στη "στοιχειωμένη" γέφυρα.

Η παράνοια για τον Slenderman

Η ιστορία ενός άλλου σύγχρονου και παρόμοιου θρύλου ξεκίνησε το 2009. Τότε, ο ιστότοπος Something Awful διοργάνωσε ένα διαγωνισμό που καλούσε τους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν μια δικιά τους τρομαχτική φωτογραφία.

Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να διαλέξουν κάποιες πραγματικές φωτογραφίες και με τις δικές τους παρεμβάσεις να δημιουργήσουν κάτι τρομακτικό, μέσω Photoshop ή με άλλο πρόγραμμα της επιλογής τους.

Νικητής ήταν ο χρήστης Victor Surge. Οι παρεμβάσεις του απεικόνιζαν παιδιά που έπαιζαν στην παιδική χαρά και στο βάθος φαινόταν να τα παρακολουθεί ένας πολύ ψηλός άνδρας με κενό πρόσωπο, μακριά χέρια και σμόκιν. Το φαινόμενο του Slenderman πήρε μεγάλες διαστάσεις. Δημιουργήθηκαν διάφορες τρομαχτικές ιστορίες με πρωταγωνιστή τον ίδιο, ενώ κάποιοι δημιουργοί βιντεοπαιχνιδιών εκμεταλλεύτηκαν την απήχηση του χαρακτήρα δημιουργώντας τέρατα παρόμοια με αυτόν ή παιχνίδια με τον ίδιο.


Τον Μάρτιο που μας πέρασε, ποδηλάτης εντόπισε ένα τραυματισμένο κορίτσι ηλικίας 12 ετών σε μια μικρή πόλη του Wisconsin των ΗΠΑ. Το παιδί ήταν μαχαιρωμένο 19 φορές και είχε γίνει "θυσία" στον Slenderman από δύο συνομήλικες του θύματος. Η Μόργκαν Γκέισερ και η Ανίσα Γουέιερ σχεδίαζαν την επίθεση από το Φεβρουάριο και ήθελαν να κάνουν το φονικό για να δοξάσουν το μυθικό πλάσμα που είναι φυσικά, αποκύημα φαντασίας. Το θύμα διέφυγε τον κίνδυνο μετά από νοσηλεία πολλών εβδομάδων.

Και όπως φαίνεται, δεν είναι τα μυστήρια όντα των θρύλων που δολοφονούν, αλλά οι ίδιοι οι άνθρωποι που σκοτώνουν ή σκοτώνονται, πιστεύοντας τα.

Πηγή

 
Top