7 μάρτυρες και 50 τραυματίες και κατάρρευση ενός κάποιου αριθμού κατοικιών μετά από πτώση ρουκετών.

Τ΄ασθενοφόρα ως κι αυτήν τη στιγμή μεταφέρουν τους τραυματίες.Χτυπήθηκε η αρενική συνοικία Midan πριν μισή ώρα κατέρρευσαν κτίρια και καταπλάκωσαν κόσμο. Ακούγονται ουρλιαχτά των κατοίκων.πάνω από 10 οι νεκροί και παιδια υπάρχουν μεταξύ των θυμάτων.

Άλλες πηγές κάνουν λόγο για 5 νεκρούς εκ των οποίων 2 παιδιά και 40 τραυματίες ως πρώτη εκτίμηση.(τοπικά μέσα)Σύμφωνα με το Hispantv οι νεκροί είναι 18 και 50 οι τραυματίες.


4 άτομα έπεσαν μάρτυρες ενώ 4 ακόμη τραυματίστηκαν από τις επιθέσεις στις συνοικίες Méridien και Macharqa στο Χαλέπι καθώς η εκεχειρία για μια ακόμη φορά παραβιάστηκε από την Al Nosra.

Μια πηγή της αστυνομικής διεύθυνσης Χαλεπίου δήλωσε στο Sana ότι οι τρομοκράτες της al Nosra που εδρεύουν στο Bustan al-Qasser, έπληξαν με ρουκέτες τη συνοικία Méridienτου Χαλεπίου και σκότωσαν 2 άτομα , ένα ζευγάρι και τραυμαάτισαν 4 καθώς κατέστρεψαν το σπίτι τους.

Η ίδια πηγή διευκρίνισε ότι ένας sniper ελίτ οργανώσεων θυγατρικής της al Nosra, χτύπησε τη συνοικία Macharqa,και σκότωσε 2 άτομα.

Σύριος πολεμικός ανταποκριτής διαρρέει ονόματα από τη ζοφερή λίστα του θανάτου:
το ζευγάρι Omar ben Ahmed 22 χρονών και η γυναίκα του
Abdelhamid Sophie Ben Ahmed 36 ετών
Ahmed Bint Ahmed 1,5 ετών
κορίτσι 7 ετών
Γιώργος 16 ετών …..


dimpenews.com

 
Top