Καλεσμένος στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι!» ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος. Φύσει πολιτικό ων κι εξ εκείνων που συνδέθηκαν για ένα διάστημα με τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο σατιρικός ηθοποιός και κειμενογράφος, κλήθηκε να σχολιάσει μεταξύ άλλων και την έως τώρα εμπλοκή του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Λάκης Λαζόπουλος υποστήριξε πως ο αμερικανοθρεμμένος πολιτικός «είναι τελείως άλλη κατάσταση». Όπως σχολίασε, εκπροσωπεί κατά βάση το «american dream» και μοιάζει κυρίως με «τουρίστα» που «τα βλέπει όλα καινούργια».
«Πιστεύω ότι οποιοσδήποτε κάθεται σε μία ουρά και περιμένει, κάποια στιγμή θα φτάσει στο ταμείο. Στην Ελλάδα είναι να μπεις εκεί και κάθεσαι και περιμένεις», ισχυρίστηκε ακόμη ο Λ. Λαζόπουλος, καταλήγοντας πως «είναι νόμος στην Ελλάδα, φτάσανε όλοι».
«Και ο Γιωργάκης Παπανδρέου που έγινε πρωθυπουργός, κανείς δεν το πίστευε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πολλές φορές στη ζωή μου το κάνω αυτό, μηδενίζω»
Κατά τ’ άλλα, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του, τα «σκοτάδια» που έχει περάσει και τη μεγάλη επιστροφή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».
Τον γνωστό καλλιτέχνη υποδέχτηκαν στο πλατό της εκπομπής με το τραγούδι «Το Μηδέν», ένα τραγούδι που έχει συνθέσει ο ίδιος.
«Ήταν μια περίοδος που εγώ άλλαζα εντελώς τη ζωή μου, τα διέλυα όλα. Πολλές φορές στη ζωή μου το κάνω αυτό, μηδενίζω. Εκείνη είναι σίγουρα μια περίοδος που μηδένιζα. Και επειδή ήμουν στο μηδέν, από τα πάντα, αυτό δεν είναι κάτι το οποίο το καταλαβαίνει κανείς, αλλά εμένα μου αρέσει να το κάνω έργο γιατί όταν το μεταποιείς κάτι, παύει να έχει την ίδια δυναμική να σε πονέσει από ό,τι όταν το αφήσεις έτσι».
«Η δημιουργία είναι ο μόνος τρόπος για να ξεφύγεις πάντα από κάθε τέλμα. Αν τα παρατήσεις όλα, τελείωσες. Έτσι έγραψα το τραγούδι αυτό και θυμάμαι τον Θάνο Μικρούτσικο που ήρθε και μου είπε ‘πώς το φαντάζεσαι το τραγούδι;’ του είπα λίγο Βαλκάνια, θέλω να γίνει κάτι. Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή» συμπλήρωσε.
«Λέω πως κατάφερα με τα χρόνια να βάζω τις αγωνίες μου λίγο προς τα εκεί, γιατί παλιότερα ήμουν σε μια συνεχή υπερδιέγερση που δε με πήγαινε πουθενά και τώρα είμαι σε μια κατάσταση μεταξύ Βούδα και τρελού, έχω καταφέρει να έχω κάποιες παύσεις από την τρέλα», επεσήμανε αναφερόμενος στη ζωή και την καριέρα του.
«Αντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να κάνω ησυχία», είπε.

Η επιστροφή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»
Ο ηθοποιός ανακοίνωσε πως το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» επιστρέφει για μία παράσταση την Τρίτη 28 Μαΐου στο Christmas Theater.
«Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείς να ερμηνεύσεις αυτό το οποίο συμβαίνει. Μπορεί κάποιος να το μεταφράσει εντελώς διαφορετικά. Δεν φτάνω σε ακραία πράγματα», τόνισε σχολιάζοντας και την πολιτική ορθότητα: «Θα φτάσουμε σε ένα σημείο στο οποίο θα πρέπει να σηκώσουμε την Βλαχοπούλου από το μνήμα να πάει να ζητήσει συγγνώμη από τη Σούζη, ενώ είναι σίγουρο ότι η Σούζη και τρώει και ψεύδεται. Μερικά πράγματα πρέπει να λέγονται και μερικά πράγματα λέγονται και χαριτωμένα και πράγματα λέγονται και με καμία κακή διάθεση. Για μένα σημασία έχει ο τρόπος που λες κάτι, να μην το λες σε άγνωστο κόσμο, να μη θίγεις κανέναν άνθρωπο αλλά αν σε ρωτήσει ένας άνθρωπος ‘πώς είμαι’ να μην του πεις για λόγους πολιτικής ορθότητας ότι είναι μια χαρά ενώ είναι 200 κιλά».
Όσο για τον λόγο που το «Τσαντίρι» επιστρέφει στο θέατρο και όχι στην τηλεόραση; «Νομίζω ότι η τηλεόραση αυτήν την στιγμή έχει τέτοια φοβικά σύνδρομα που δε θα τολμούσε να αντέξει το ‘Αλ Τσαντίρι’. Δείχνει ακριβώς και την αδυναμία της τηλεόρασης να ξεπεράσει τα φοβικά της σύνδρομα. Η τηλεόραση δεν έρχεται σε μένα, δεν ξέρει τι θα ειπωθεί, δεν έχουν τη δυνατότητα να αφήσουν ένα πράγμα να λειτουργήσει απολύτως ελεύθερα».
Η παράσταση στο Christmas Theater θα είναι μία, την ερχόμενη Τρίτη. «Κάθε σάτιρα δεν είναι ίδια. Είναι μια συγκεκριμένη εκπομπή» συμπλήρωσε.
«Περιμένω να γίνει, να μου φύγει το άγχος, να τελειώσει. Όσο περνούν τα χρόνια αγχώνομαι χειρότερα, είναι σαν να μην το έχω ξανακάνει ποτέ στη ζωή μου, νομίζω ότι θα τα κάνω όλα λάθος, δεν κοιμάμαι το βράδυ».
Ο αγαπημένος ηθοποιός συνεχίζει με την παράσταση «Όταν πέθανα» στο θέατρο «Βέμπο», ενώ αποκαλύπτει πως έχει στα σκαριά νέα παράσταση. «Θα την γράψω το καλοκαίρι» ομολόγησε.
 
Top