Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Moroccanoil - Παγκόσμιος ηγέτης στον χώρο της ομορφιάς...

Επίσημος ιστότοπος στην Ελλάδα: https://gr.moroccanoil.com
Εδώ και τέσσερα χρόνια... η εταιρία "Moroccan Oil" είναι χορηγός της Eurovision. Δηλαδή επιβάλει κανόνες και όρους σε όλα τα Κρατικά Τηλεοπτικά Δίκτυα των Ευρωπαϊκών χωρών που συμμετέχουν στον λεγόμενο "διαγωνισμό" (και στην ΕΡΤ).
Είναι μια εταιρία προϊόντων πολυτελών καλλυντικών "ομορφιάς", που ιδρύθηκε "ξαφνικά" από μία ισραηλινή "επιχειρηματία" κι η οποία εμφανίζει διάφορες παραδοξότητες.
Ξεκινώντας από το όνομα, καθόσον δεν έχει καμία σχέση, ή δεσμό με το Μαρόκο. Αλλά, πάνω από όλα επισημαίνει με έμφαση ορισμένα από τα προϊόντα της ως "κατασκευασμένα στον Καναδά", παρότι το μοναδικό εργοστάσιο παραγωγής που συνδέεται δημόσια με την εταιρεία βρίσκεται κοντά στο Τελ Αβίβ: “Made in Israel”.

Περισσότερα στοιχεία για τον ρόλο της εταιρίας: "Boycott Campaign: Moroccan Oil"

Χθες, ο λεγόμενος "νικητής" της Eurovision είναι ένας τραγουδιστής ραπ από την Ελβετία, αυτοπροσδιοριζόμενος -σύμφωνα με τα "ανθρώπινα δικαιώματα" πολλών γενών-, ως «μη δυαδικός» (non-binary). Δηλαδή ταυτοποιείται εναντίον των ξεπερασμένων, αντιδραστικών και ρατσιστικών αντιλήψεων της δυαδικότητας «άνδρας – γυναίκα».
Το γεγονός ότι ο "νικητής"  είναι «μη δυαδικός», δηλαδή ένας «άνδρας» με ροζ φούστα, απλώς εντάσσεται στη νέα θρησκεία που εκπορεύτηκε από τις ΗΠΑ: 
Τρανσεξουαλισμός: Είναι επίσημα λατρεία θρησκείας!
Η Eurovision είναι απλώς ένας τρόπος να μεταδοθούν οι ιδέες της προπαγάνδας της παγκοσμιοποίησης με μάρκετινγκ όρους, είναι πολιτική κι όχι μουσική, τέχνη.
Θέλουν απλώς να μεταφέρουν το νέο μοντέλο κοινωνίας στους νέους και για αυτό το λόγο χρησιμοποιείται ο κινηματογράφος, η τηλεόραση, η μουσική και φυσικά το "κερασάκι στην τούρτα", τα λεγόμενα κοινοβούλια που στο όνομα των "Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων" ψηφίζουν νόμους για γάμους και "τεκνοθεσίες" ομοφυλόφιλων, άφυλων, διεμφυλικών, μη δυαδικών και πάει λέγοντας...
Η Eurovision ήταν μόνον η θεατρική σκηνή για την επίδειξη ως κοινωνικών μοντέλων, του σατανισμού και της ομοφυλοφιλίας.
Η νεολαία χρειάζεται άλλες αξίες, αλλά που να τις αναζητήσει, όταν το δυτικό διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα έχει οικοδομήσει ένα άρρηκτο μέτωπο Νατοϊκής αριστεράς και Νατοϊκής δεξιάς;
Athens Pride 2023! Mία κυβέρνηση "εθνικής ενότητας & ομοψυχίας" είναι εφικτή!


Οι "χορηγοί" επιβάλουν το μοντέλο της κοινωνίας που θέλουν οι ελίτ... Κάθε άλλη φωνή αποκτάει μια ετικέτα: αναχρονιστής, συντηρητικός, ακροδεξιός, αντί-εμβολιαστής, Πουτινικός (για τον Ρωσικό ιμπεριαλισμό), αντιευρωπαίος (για τον κοκαϊνομανή μικρό φύρερ των ουκροναζί), αντισημίτης (για τους βρεφοκτόνους σιωναζί) και πάει λέγοντας...
 

Ποιος μπορεί να είναι ο Έρικ Κλάπτον μπροστά στον θεϊκό «μη δυαδικό», τον «άνδρα» με ροζ φούστα; Ο μυθικός Έρικ Κλάπτον... κι η κιθάρα του!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top