Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Θα θυμόμαστε πάντα τον Αλεξέι Μοζγκόβοϊ (Aleksej Borisovič Mozgovoj).
Δολοφονήθηκε με την γραμματέα του &
τη συνοδεία του στις 23 Μάη 2015...

Τότε... ακόμη κι ο Τσίπρας, προς άγραν ψήφων ύψωνε "αντιναζιστικές κραυγές" και τόνιζε για την Ουκρανία: "Δεν αναγνωρίζουμε τη ναζιστική κυβέρνηση!"
Αμέσως μετά το σύνδρομο ΗΠΑ... Εκτός της δεξιάς, η ΟΛΗ χωρίς εξαιρέσεις Νατοϊκή αριστερά ανακάλυψε το Νατοϊκό αφήγημα του Ρωσικού ιμπεριαλισμού κι επισημαίναμε, οι αμετανόητοι "ψεκασμένοι" 1η Σεπτέμβρη 2018: Πού στο διάβολο βρίσκεται αυτή η "αντιφασιστική αριστερά"; Αφελές το "ερώτημα", γιατί η ευρωπαϊκή κοσμοπολίτικη αριστερά βρισκόταν από χρόνια και βρίσκεται σήμερα στις αγκαλιές των φονιάδων των λαών: Στις επιταγές του ΝΑΤΟ για να πέσει ο αιμοσταγής ηγέτης του Ρωσικού ιμπεριαλισμού...
Κυβερνήτης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουχάνσκ. Ηγέτης κι ιδρυτής της "Ταξιαρχίας Prizrak", που υπηρέτησε επίσης ως δικαστής στο «Λαϊκό Δικαστήριο»

Οι Ελεύθεροι δεν ξεχνούν ΠΟΤΕ τους ήρωες της Λευτεριάς κι Ανεξαρτησίας!
Ακόμη και στις πιο σκοτεινές νύχτες ανάβουν τους πυρσούς της Μνήμης, για να μας οδηγήσουν προς την Αυγή και τον Ήλιο του μέλλοντος.
ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ στον Σύντροφο Κομαντάντε Alekséj Borísovič Mozgovój!

Δεν ξεχνάμε... δεν συγχωρούμε!
23 Μάη 2015... Aleksej Borisovič Mozgovoj... παρών!

Στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ και σ' ολόκληρο τον κόσμο...
Όποιος πεθαίνει αγωνιζόμενος για τη Λευτεριά του Λαού του γίνεται Μάρτυρας και ΖΕΙ αιώνια!
¡No pasarán!

«Τα σκυλιά μπορούν να γιορτάζουν στα πτώματα των Λιονταριών,
αλλά τα σκυλιά θα παραμένουν σκυλιά και τα Λιοντάρια Λιοντάρια!
»

Αραβική παροιμία

Ευτυχώς... διαχρονικά στην -αποικία Ελλάδα... σταθερά με τη "σωστή πλευρά της ιστορίας"... με τους ουκροναζί και σιωναζί!

 
 
Η Σακελλαροπούλου με τους ουκροΝαζί στο Κίεβο, για να μεταφέρει τα σέβη της αποικίας Ελλάδα στον κοκαϊνομανή παλιάτσο και την υποστήριξη του "αγώνα" εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού...   Γιατί δεν πρέπει να ξεχάσουμε την Οδησσό... καμία συγχώρεση στη βρώμικη ελληνόφωνη εμπλοκή!
 ✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ
Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top