Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
«Δεν θα μπορέσουν να ψεύδονται αιωνίως.
Θα πρέπει αργά ή γρήγορα να...λογοδοτήσουν στη λογική με λογική,
στις ιδέες με ιδέες, στο συναίσθημα με συναίσθημα.
Και τότε θα σιωπήσουν: το κάστρο των εκβιασμών τους.
της βίας και των ψεμάτων θα καταρρεύσει»
Pier Paolo Pasolini

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από το πογκρόμ της Οδησσού (2 Μάη 2014), όπου οι νεοναζί της χούντας του Κιέβου, που εγκαθίδρυσε η "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια", η Ευρωπαϊκή Ένωση του 4ου Ράιχ, "τιμώρησαν" τους πολίτες που αντιτάχθηκαν στη στρατιωτική χούντα των ΗΠΑ-Ε.Ε. κι έκαψαν ζωντανούς 48 ανθρώπους μέσα στα γραφεία των συνδικάτων. Συνολικά περισσότεροι από 150 άνθρωποι δολοφονήθηκαν εκείνες τις μέρες δράσης των νεοναζί.

Κανείς δεν πλήρωσε για αυτό το έγκλημα. Η λαλίστατη για τα "ανθρώπινα δικαιώματα" Ευρωπαϊκή Ένωση, όχι μόνον σιωπά ένοχα, αλλά ούτε καταδίκασε ποτέ αυτό το ναζιστικό έγκλημα του Ουκρανικού καθεστώτος. Η σιωπή σημαίνει έγκριση, υποστήριξη.

Σήμερα κανένας δεν μιλάει για εκείνη τη σφαγή και τα ΜΜΕ αναλαμβάνουν το ρόλο τους, να θάψουν τη μνήμη.

Σ' αυτό το έγκλημα έδωσε το παρόν σύσσωμο το ελληνόφωνο Νατοϊκό διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα με τις κυβερνήσεις του...
Πανηγυρικές οι χειραψίες του Βενιζέλου με τους νεοναζί της Ουκρανίας..

Ο πρώτος επίσημος της Ευρωπαϊκής ένωσης που έδωσε πολιτική κάλυψη στο νεοναζιστικό καθεστώς, ήταν ο υπουργός του Σαμαρά, ο Β. Βενιζέλος, ο πρώτος υπουργός της Ε.Ε. που επισκέφθηκε τη νεοναζιστική χούντα.

Τον Βενιζέλο κατάγγειλε σε σκληρούς τόνους ο Τσίπρας, τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κι ηγέτης της "ριζοσπαστικής αριστεράς". Βρισκόμαστε την περίοδο που θα έσκιζε τα μνημόνια με ένα νόμο κι ένα άρθρο.

Τσίπρας, επικεφαλής στις ευρωεκλογές της "Ευρωπαϊκής Ριζοσπαστικής 'Αριστεράς'", στο  ευρωdebate για Ουκρανία ήταν ρηξικέλευθος, επαναστάτης όπως πάντα ως αντιπολίτευση και διατυμπάνισε: "Δεν αναγνωρίζουμε τη ναζιστική κυβέρνηση!"

Πως να ξεχάσει κάποιος τον Τσίπρα που κραύγαζε σε ολόκληρη την Ευρώπη "Δεν αναγνωρίζουμε τη ναζιστική κυβέρνηση!"; Έτσι κραύγαζε κι εναντίον του "κράτους τρομοκράτη" (ισραήλ), μέχρι τον διορισμό του στην πρωθυπουργία...

Μόλις ο Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός, όπως έσκισε τα μνημόνια κι όπως έκανε το ΟΧΙ του λαού σε ΝΑΙ, μετατράπηκε σε φονικό όπλο των ιμπεριαλιστών και ο ΟΛΟΣ ΣΥΡΙΖΑ (συμπεριλαμβανομένων των κατόπιν εορτής διαφωνούντων, της μετέπειτα ΛαΕ).

Η κυβέρνηση της "πρώτη φορά αριστερά" (sic!), δεν περιορίστηκε στο ρόλο ενός απλού υποστηρικτή του νεοναζιστικού καθεστώτος, αλλά ο υπουργός των εξωτερικών Κοτζιάς ξεπερνάει σε αλληλεγγύη των νεοναζί κάθε φαντασία.

Η σε όλους σήμερα, πλέον γνωστή, μυστική "πατριωτική" αμερικανική διπλωματία Νίκου Κοτζιά (Μακεδονία-Κόσοβο-διμερείς συνομιλίες για ΑΟΖ- Κύπρος "Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία", δηλαδή διχοτόμηση, αν λυθεί η αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων -τίποτα πιο απλό με έναν "οδικό χάρτη), ξεπέρασε κάθε προσδοκία για τις Νατοϊκές υπηρεσίες προς το ναζιστικό καθεστώς.

Άλλωστε, το ψευδοκράτος του Κοσόβου έγινε πραγματικότητα... Γάμους ομοφυλόφιλων η απαίτηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να ενσωματώσει ένα ΝΑΡΚΟ-ΚΡΑΤΟΣ!

Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή στήριξης του δικτατορικού καθεστώτος που εγκαθίδρυσε η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Ουκρανία, προσφέρει τα νοσοκομεία της για νοσηλεία κι αποκατάσταση των τραυματιών νεοναζί δολοφόνων, όπου σχετική η φωτογραφία από την άφιξή τους στην πατρίδα μας και τη δημοσιοποιεί το υπουργείο των εξωτερικών της ναζιστικής Ουκρανίας για να δείξει τη στήριξη που δέχεται από την "ευρωπαϊκή Ελλάδα". Ο Ανδρέας Παπανδρέου έφερνε τους Φενταγίν της Λευτεριάς και τον Αραφάτ στην Ελλάδα... ο Τσίπρας με τον Κοτζιά μας έφεραν  τους νεοναζί!
Σήμερα το νεοναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας έχει διευρύνει τις συμμαχίες του. Την ενίσχυση του έχουν αναλάβει η Τουρκία του Ερντογάν και το Ισραήλ, σε αγαστή συνεργασία. Συνωμοσιολογία;

¡No pasarán! Κομαντάντε Givi... Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε!

-

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top