Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Προκάλεσε ΣΟΚ στο Διευθυντήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης η απόφαση της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης, που καταψήφισε την πρόταση Νόμου για "Υγειονομικό Διαβατήριο"!...

Το νομοσχέδιο για την προοδευτική έξοδο από τους περιορισμούς λόγω του κορωνοϊού -στη Γαλλία, σε αντίθεση με την Ελλάδα, τα όποια μέτρα αποφασίζονται από τη Βουλή κι όχι με διατάγματα κατόπιν γνωμοδότησης "ειδικών επιστημόνων'-, καταψηφίστηκε στη Γαλλική Εθνοσυνέλευση. Ο λόγος της καταψήφισης το Άρθρο 1 που προέβλεπε τη δημιουργία "Υγειονομικού Διαβατηρίου". Ουσιαστικά σε πλήρη αντίθεση με τη βασική Αρχή Ελευθερίας του Ανθρώπου κι είναι μια φασιστική-ρατσιστική αντιμετώπιση του ανθρώπου από την εξουσία, που είχε εφαρμόσει στην παγκόσμια ιστορία της ανθρωπότητας μόνον ο Χίτλερ εναντίον των Εβραίων.

Το άρθρο απορρίφθηκε με 108 ψήφους, έναντι 103 υπέρ.

Το "περίεργο" είναι πως αυτή η συγκλονιστική είδηση δεν "απασχολεί" τη λεγόμενη δημοσιογραφία και τα ΜΜΕ... για ευνόητους λόγους.

Όπως είναι φυσικό, ούτε στην Ελλάδα απασχόλησε τη "δημοσιογραφία", αλλά ούτε την πολιτική, μιας και έχουμε το μοναδικό φαινόμενο στην Ευρώπη: "εθνική υγειονομική ενότητα" όλου του πολιτικού φάσματος και διαχείριση της υγειονομικής κρίσης από τους "ειδικούς", στους οποίους μάλιστα παραχωρήθηκε με νόμο η ασυλία και το ακαταδίωκτο για όσα επιβάλουν στον ελληνικό λαό.

 «Ακολουθήστε τα χρήματα, θα βρείτε τη μαφία!»
Giovanni Falcone
(18 Μάη 1939 - 23 Μάη 1992)
Σικελός Δικαστής με αρμοδιότητα την εξάρθρωση της Μαφίας.
Δολοφονήθηκε με βόμβα 500 κιλών νιτρογλυκερίνης.
 
Top