Απο τον Γιωργο Μπαγασακο 

Η φωτιά που κατακαίει Κορινθία και Αττική στην περιοχή Αλεποχώρι τρεις μέρες τώρα, αποδίδεται σε οικοπεδοφάγους για να πουλήσουν οικόπεδα σε «αυθαιρετούχους».
Μην μασάτε, το συμπέρασμα βγαίνει από μόνο του. Όλη η ιστορία είναι για τα αιολικά. Αν θέλετε να μάθετε για τις μακροπρόθεσμες συνέπειες των αιολικών που θα στηθούν εκεί, στα καμένα, διαβάστε παρακάτω.
Αυτό που παίζει μακροπρόθεσμα είναι το ότι "πάτησαν πόδι" στις βουνοκορφές, για τις οποίες μετά από 20 χρόνια χρησικτησίας τους, θα εγείρουν δικαιώματα ιδιοκτησίας.
Ενώ "κατσικώθηκαν" εκεί επιδοτούμενοι από τους δικούς μας φόρους, παράγοντας μια εικονική ηλεκτροδότηση, υποβοηθούμενη από σταθμούς φυσικού αέριου, των οποίων την κατασκευή, εγκατάσταση και λειτουργία, πάλι εμείς θα έχουμε πληρώσει, για να υποκαθιστούν τα αιολικά, όταν αυτά παράγουν ακατάστατα την ονομαστική τους παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.
Στο εύλογο ερώτημα, ποια αξία θα έχει η ιδιοκτησία μιας βουνοπλαγιάς για μια εταιρία που αναπτύσσει την θνησιγενή τεχνολογία των αιολικών, που γρήγορα θα παραμείνουν κουφάρια από σίδερο και μπετό και θα αντικατασταθούν από άλλη φερέλπιδα τεχνολογία, εκτός των βουνών που πάλι εμείς θα πληρώσουμε, έχω να σημειώσω τα εξής:
Οι εταιρίες που ασχολούνται με την παραγωγή ενέργειας μέσω ΑΠΕ (ανανεώσιμων πηγών ενέργειας) είναι θιασώτες του αφηγήματος της κλιματικής αλλαγής, πρώην αφηγήματος της υπερθέρμανσης του πλανήτη.
Η πορεία τους και οι "επενδύσεις" τους σχετίζονται με την αντιστροφή όλης της πραγματικότητας που παραφουσκώθηκε από τον «υπαρχηγό» του Κλίντον, Αλ Γκόρ, με σκοπό να δημιουργήσει ένα «Ταμείο» για την σωτηρία του πλανήτη.
Μέχρι σήμερα το ταμείο αυτό, μέσω της συμφωνίας των Παρισίων, πρόεδρος του οποίου παραμένει ο Αλ Γκόρ, έχει ενθυλακώσει τον οβολόν όλων των πολιτών των οποίων τα κράτη υπέγραψαν αυτήν την συμφωνία.
Οι παραγωγοί ηλ. ενέργειας από ΑΠΕ χρηματοδοτούνται από αυτό το ταμείο, μέσω της δαιμονοποίησης του διοξείδιου του άνθρακα που παράγεται από την καύση ορυκτών καυσίμων.
Επειδή λοιπόν η απληστία και η καταλήστευση της κοινωνίας πλέον δεν έχει φραγμούς…….
……. και μόνο μέσω της αντιστροφής της πραγματικότητας μπορεί να θριαμβεύσει……
……δαιμονοποίησαν την τροφή των φυτών, το CO2, έτσι ώστε να ευσταθεί το αφήγημά τους και να μπορούν να αντλούν τους πόρους, για να χρηματοδοτούν με το αζημίωτο, άχρηστες επενδύσεις, δικαιολογώντας τους παχυλούς μισθούς των στελεχών του ταμείου.
Το ιδεολόγημα ξεκίνησε το ’70 : «η κατανάλωση άχρηστων προϊόντων φέρνει το υπερκέρδος»
Έτσι λοιπόν φτάσαμε στην κατάληψη των βουνών από τους παραγωγούς αιολικής «ενέργειας», οι οποίοι θα διεκδικήσουν κάποια μέρα τα βουνά της ελληνικής κοινωνίας.
Ξαναγυρνάμε στο ερώτημα, ποια αξία χρήσης έχουν οι βουνοπλαγιές??
Οι εταιρίες των αιολικών εγκαταστάσεων, κάποια στιγμή θα αποκτήσουν την κυριότητα της γης, μέσω της χρησικτησίας ή με νόμο που θα «προωθήσουν» οι ίδιες.
Όταν στον παροξυσμό της τρομοκρατολαγνείας της «υπερθέρμανσης» που θα «βομβαρδίσουν» την παγκόσμια κοινωνία, οι άγονες, ορεινές εκτάσεις "τους", θα αποκτήσουν αξία και θα πουλιούνται σαν ζεστά κουλούρια, σε όσους θα έχουν πιστέψει το αφήγημα της υπερθέρμανσης!!
Όσοι τα αγοράσουν θα πιστέψουν πως έκαναν μια καλή επένδυση.
Δυστυχώς θα έχουν κάνει λάθος.
Οι επιστημονικές παρατηρήσεις που έχουν γίνει από επιστήμονες που δεν μετέχουν στο αφήγημα του Αλ Γκόρ, προβλέπουν μια μεσοπαγετώδη περίοδο του πλανήτη που θα διαρκέσει το λιγότερο 30 έως 50 χρόνια.
Και αυτό δεν το καθορίζει κανένας άλλος εκτός από τον ζωοδότη Ήλιο, ο οποίος το έχει επαναλάβει σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Σας θυμίζει κάτι αυτό από την αντιστροφή της πραγματικότητας που βιώνουμε, σε σχέση με έναν επικίνδυνο μεν, αλλά προβλέψιμο, ίσως «πειραγμένο» ιό, που μας ταλανίζει, καλώντας μας σε πλήρη υποταγή;;;
Αν ναι, μέσα είστε!!
 
Top