Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
[...] Και συ, τσούλα των δήμιων, Επιστήμη,
της Αλήθειας εσχάτη τεφροδόχα,
και συ, πρόστυχη Πένα και ψοφίμι,
του βούρκου λιβανίζετε την μπόχα! [...]...Κώστας Βάρναλης, "Ελεύθερος Κόσμος"
[Βλέπε, σε: Η πολιτική απάτη του "διχασμού" κι οι κοκορομαχίες περί "βίας", Λιγνάδη, Κουφοντίνα και σια]

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στους επαγγελματίες υγείας (γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, φαρμακοποιούς, διοικητικό προσωπικό δημόσιων και ιδιωτικών υγειονομικών μονάδων) έγινε Νόμος στη γειτονική Ιταλία. Μια εύκολη υπόθεση για τον τραπεζίτη δοτό πρωθυπουργό της Ιταλίας, που στην κυβέρνησή του συμμετέχει η όλη "αριστερά", η δεξιά κι ακροδεξιά, μαζί το κίνημα των "αγανακτισμένων" του Μπέππε Γκρίλλο, το Κίνημα 5 αστέρων με καθαρά αντιεμβολιαστική προμετωπίδα από την ίδρυση του.
Μετά την Κόστα Ρίκα κι η Ιταλία παραβιάζει των κώδικα της Νυρεμβέργης και μάλιστα με απόφαση της Βουλής και Γερουσίας.
Με 311 ψήφους υπέρ, 43 ψήφους κατά και 2 αποχές, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού έγινε νόμος του ιταλικού κράτους. "Δημοκρατικά" και με ψηφοφορία έγινε πράξη ότι προσπαθούσε ο ναζί Γιόζεφ Μένγκελε.

Στο άρθρο (3) του νόμου θεσπίζεται "Ποινική ασπίδα για εμβολιαστές"
Απαλλάσσει όσους εμβολιάζουν από κάθε «ποινική ευθύνη για ανθρωποκτονία, ή σωματική βλάβη, εάν συμβούν τέτοια γεγονότα ως αποτέλεσμα εμβολιασμού».

Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε και στη Γερουσία με 144 ψήφους υπέρ, 25 ψήφους κατά και 3 αποχές.

Οι ιατρικές συνδικαλιστικές ενώσεις σιώπησαν, αλλά διατρανώνουν την "αγωνιστική" τους δράση μέσα από τον αγώνα για ασυλία κι ακαταδίωκτο όλων των γιατρών κι όχι μόνον όσων εμβολιάζουν, απέναντι σε αγωγές και μηνύσεις όσων χάνουν τη ζωή, ή έχουν μόνιμες παρενέργειες από τα εμβόλια. Μιας κι οι πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες έχουν διασφαλίσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις κυβερνήσεις των χωρών μελών, πως δεν φέρουν καμία ευθύνη αποζημιώσεων για βλάβες από τα πειραματικά εμβόλια, οι γιατροί ανησυχούν για προσφυγές εναντίον τους, επειδή συνιστούν τους εμβολιασμούς.

* ΑΣΥΛΙΑ "ειδικών"... «Ακολουθήστε τα χρήματα, θα βρείτε τη μαφία!»


* ΣΟΚ! Δοκιμές εμβολίων σε βρέφη και παιδιά! Ποτέ να μην έχεις ελπίδα... η ελπίδα είναι μια παγίδα!* Εμβόλια... το ελληνικό παράδοξο της ομερτά! Ποιος αποζημιώνει; Ποιος πληρώνει;


* "Επιστημονισμός"... Το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο... αμέσως μετά η ΠΟΡΝΕΙΑ κι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

 


Ιούνης 2020: Ιός του καπιταλισμού... Η παγκοσμιοποίηση ενισχύεται από τον ιό


 
Top