Της Ιωάννας Υψηλάντη

Όλη η "προοδευτική" ανθρωπότητα σε κατάσταση σοκ!
Η Σβετλάνα Τιχανόφσκαγια, πίνει τα ταβόρ με την χούφτα, ατενίζοντας την... Ακρόπολη.
Η "δημοκρατική" Δύση παραληρεί, για την "ασφάλεια" των επιβατών της "Ράιαν Εϊρ", επειδή άλλαξαν αεροδρόμιο και για την σύλληψη ενός κάποιου Προτάσεβιτς, μπλόγκερ, που μετονομάστηκε σε "δημοσιογράφο", για να προστατευτεί και η ...ελευθερία της Ενημέρωσης! Αυτή είναι άγνωστη στον "δικτάτορα" Λουκασένκο!
Μεγάλο κακό βρήκε την ανθρωπότητα! Ο περιφερόμενος Προτάσεβιτς, αφού ξεναγήθηκε και "το έκαψε", στην Αθήνα και στους Δελφούς, θέλησε να πάει στο Βίλνιους. Χώρα αγαπητή, στην καρδιά κάθε μετασοβιετικού "αντάρτη"!
Αχ αυτό το παιδί!
Αγόρασε εισιτήριο, από μια Λευκορώσικη αεροπορική εταιρία!
Η φίλη, που τον συνόδευε πόσταρε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα στο αεροπλάνο, ότι ξεκινάνε, από Αθήνα για Βίλνιους, δίνοντας όλα τα στοιχεία της πτήσης.
Και αυτά, ξέροντας ότι έχει συμφωνήσει να εργαστεί, για τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες με σκοπό την πρόκληση μαζικών ταραχών, προκειμένου να υπάρξει πραξικόπημα και η δολοφονία του εκλεγμένου Προέδρου.
Ξέροντας ότι καταζητείται και αν συλληφθεί τον περιμένει 15ετής κάθειρξη, τουλάχιστον.
Τυχαίο;;; Όχι βέβαια!
Όλα κανονισμένα, σύμφωνα με το παράδειγμα του Ναβάλνι.
Κι αυτός, (μάλλον παρά την θέληση του)  πόσταρε την φωτογραφία του, πλάι στην σύζυγο του λέγοντας" "Μικρέ, φέρτε μας λίγη βότκα! Πετάμε, για το σπίτι!" (από Γερμανία).
Δεν υπάρχει πολιτικό έγκλημα "εν βρασμώ ψυχής"! Είναι πάντα προμελετημένο! Και το ποιος επωφελείται, δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κάποιος.
Καιρός να κατανοήσουν όλοι ότι η εποχή της ανεκτικότητας, σε εισαγόμενες "επαναστάσεις" έχει τελειώσει, σε χώρες που υπερασπίζονται την εθνική τους ανεξαρτησία και όποιος συνεργάζεται με ξένα συμφέροντα, θα είναι πάντα το θύμα με εντολή, μάλιστα, των πατρόνων του!

* Για να μην πάτε αδιάβαστοι, στον Λαβρώφ και στα Ευρωπαϊκά Συμβούλια!

* Αυτό δεν λέγεται διπλωματία, αλλά ραγιαδισμός και υποτέλεια!

 
Top