Εικόνες με τους παίκτες του γερμανικού ριάλιτι «Are you the one?» να ερωτοτροπούν σε παραλία της Πάρου αλλά και να επιδίδονται σε σκηνές ερωτικού περιεχομένου σε ιδιωτική βίλα στον Φάραγγα, προκάλεσαν την αντίδραση κατοίκου που κατάθεσε αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα.

Στόχος του reality είναι η επιλογή ερωτικού συντρόφου μέσα από την κοινή συμβίωση σε πολυτελή βίλα, αλλά και μέσα από πάρτι, δοκιμασίες και παιχνίδια, που βοηθούν τους διαγωνιζόμενους να γνωριστούν καλύτερα, να έρθουν πιο κοντά και να εκδηλωθεί η ερωτική τους χημεία.

Μάλιστα, το reality είχε πραγματοποιήσει και πέρυσι στην Πάρο με μεγάλη επιτυχία, δίνοντας τουριστική προβολή στο νησί αλλά αφήνοντας και αρκετά χρήματα στην τοπική κοινωνία, αφού κινηματογραφήθηκε εκτός σεζόν με ξενοδοχεία και χώρους εστίασης να ανοίγουν για να εξυπηρετήσουν την γερμανική παραγωγή.

«Έχει πάρει όλες τις αδειοδοτήσεις το reality. Πέρυσι το ίδιο reality έφερε εκτός σεζόν, 4.000 διανυκτερεύσεις στην Πάρο. Εμείς σαν επιτροπή τουρισμού, είμαστε ανοιχτή και θέλουμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις να γίνονται στην Πάρο. Έχουνε ήδη κλείσει άλλα τρία reality να γίνουνε στη Πάρο», λέει ο Μικές Λεοντής, Πρόεδρος Τουριστικής Επιτροπής Πάρου.

Από εργένηδες… ζευγάρια
Είκοσι νέοι και νέες μπαίνουν εργένηδες στη βίλα της Πάρου, με την παραγωγή να τους ταιριάζει μυστικά σε ζευγάρια. Νικητής, το ζευγάρι που θα ερωτευτεί αληθινά, αν και στην πορεία της συμβίωσης δε λείπουν οι ζήλιες και οι απιστίες μεταξύ των διαγωνιζομένων. Είναι χαρακτηριστικά τα πλάνα όπου κυριαρχούν τα πάρτι και τα φλερτ μεταξύ των παικτών.

«Προσωπικό συμφέρον ο λόγος των ασφαλιστικών μέτρων»
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του δήμου Πάρου, ο σάλος που έχει προκληθεί οφείλεται σε προσωπικά συμφέροντα με ιδιοτελή κίνητρα από την ιδιοκτήτρια γειτονικής βίλας που κατέθεσε την αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων.

Όπως λέει στο MEGA ο Κωνσταντίνος Φιφλής, δικηγόρος Δήμου Πάρου, «δεν υπάρχει αναστάτωση στην περιοχή, δεν ισχύει κάτι τέτοιο». Το γερμανικό reality γυρίζεται αυτήν την στιγμή στην Πάρο, ενώ άλλες 2 γερμανικές παραγωγικές και μια ρώσικη αναμένεται να γυριστούν στο νησί τους επόμενους μήνες.


 
Top