Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
«Το ότι η μπουρζουαζία μας μισεί τόσο άγρια ​​είναι
μια από τις σαφέστερες εξηγήσεις της αλήθειας...
Πως δείχνουμε στους ανθρώπους τους σωστούς τρόπους
και τα μέσα για να ανατρέψουμε την ηγεμονία της αστικής τάξης»
Λένιν

Ένας τρομοκράτης με διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, κάποιος Προτάσεβιτς, με την ιδιότητα του "μπλόγκερ" -τώρα το λέμε και δημοσιογραφία- κυκλοφορούσε ελεύθερος (και προστατευμένος από ποιους και γιατί;). Μάλιστα συνόδευε την υπάλληλο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, κάποια Svetlana Tikhanovskaya, σε ένα επίσημο και κρατικό συνέδριο στην Ελλάδα, όπου παραβρέθηκε προκειμένου στο περί πολλού "Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών". Άραγε, στη συνάντηση της κυρίας Σβετλάνας με την πρόεδρο της δημοκρατίας Σακελλαροπούλου, παραβρέθηκε ο τρομοκράτης, καταζητούμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης; Η Σακελλαροπούλου απλώς ανακοίνωσε τη συνάντηση, όπως της ζήτησαν να κάνει, χωρίς να δώσει φωτογραφικό υλικό... Ο καταζητούμενος τρομοκράτης έστειλε "ανταπόκριση" για τη συνάντηση... Συνεπώς... εύλογο το ερώτημα: Οι ελληνικές αρχές ασφαλείας που τον έβλεπαν στους Δελφούς (θα ρωτήσει κάποιος τη Σακελλαροπούλου, ή τον Αμερικανό πρέσβη, αν παραβρέθηκε κι ο καταζητούμενος;), γιατί δεν τον συνέλαβαν; Συγκαλύπτουν τρομοκράτες, όπως κάνουν με τους φονιάδες αποκεφαλιστές του λεγόμενου "ελεύθερου συριακού στρατού;

Μάλιστα, η Σακελλαροπούλου, πολύ ευαίσθητη σε τέτοια ζητήματα (Συνταγματικά μνημόνια, απαγωγή και παράδοση του Βινίκ), θεωρεί πως είναι άμοιρη ευθυνών; Να θυμηθούμε πως η Σακελλαροπούλου έδρασε αστραπιαία για την απαγωγή και παράδοση του Βινίκ, με ένα κείμενο του αείμνηστο Θύμιου Παπανικολάου: περιοδικό "Ρεσάλτο": Μακάβριος δωσιλογισμός: Εξαφάνισαν τον Αλεξάντερ Βίνικ

Βέβαια, έχουμε και την ανακοίνωση κάποιου κόμματος κιναλ, που θέτει προ ευθυνών την ΚΥΠ του Μητσοτάκη, διότι δεν προστάτευσε τον καταζητούμενο τρομοκράτη και γελάνε κι πέτρες. Θυμίζουμε στην Σακελλαροπούλου για τον Βινιάκ και τους κιναλ... όταν οι σοσιαλιστές δεν ήταν σοσιαΛΗΣΤΕΣ κι όργανα των τραπεζιτών: Δικαστές και πολιτικό έγκλημα... στις αποικίες χρέους!

Για έναν "μπλόγκερ" με διεθνές ένταλμα σύλληψης στην πλάτη του, ξεσηκώθηκε το ΝΑΤΟ, η Ευρωπαϊκή Ένωση... με την ίδια σφοδρότητα που αντιμετωπίζουν την κατοχή του 40% μιας χώρας πλήρους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της μαρτυρικής μας Κύπρου, αλλά και το Ολοκαύτωμα, τη Γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού.

Μάλιστα το ελληνόφωνο πολιτικό σύστημα, στη γραμμή Κοτζιά με τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών, γιατί η κυβέρνησή του δεν ήταν κότες -η κότες έχουν μεγαλύτερη αξιοπρέπεια-, αντί ν' απολογείται για τη φιλοξενία και προστασία ενός τρομοκράτη... κραυγάζουν ως δουλικά του 4ου Ράιχ.

Ο "σοσιαλιστής" Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, ο Jens Stoltenberg, απαιτεί διεθνή έρευνα, σαν αυτή εναντίον της Τουρκίας, του ναζιστικού-σιωνιστικού κατοχικού καθεστώτος στην Παλαιστίνη, τα παράνομα και δολοφονικά εμπάργκο εναντίον των λαών που δεν υποκύπτουν στους ιμπεριαλιστές.-

Εν ολίγοις, οι "πολιτισμένες" δυτικές δυνάμεις μπορούν ελεύθερα να σχεδιάζουν και να εκτελούν επιχειρήσεις εξαγωγής "δημοκρατίας" με βόμβες, να αποσταθεροποιούν τις κυβερνήσεις που δεν ευθυγραμμίζονται με τη βούλησή τους, αλλά τώρα οι ίδιες κυβερνήσεις και λαοί που δέχονται επίθεση δεν πρέπει να επιτρέψουν στον εαυτό τους να αμυνθούν. Είναι το συνηθισμένο πλέον δίπολο δυτικό πρότυπο, για το οποίο θα έπρεπε να ανεχόμαστε την αναμάσηση ουδετερότητας, "ατομικών δικαιωμάτων" κι άλλες γελοιότητες των υποταγμένων πολιτικών κομμάτων: 'Η είμαστε με τους λαούς και τις χώρες που αντιτίθενται στην ιμπεριαλιστική επέμβαση, ή είμαστε συνεργοί του ΝΑΤΟ και της ΕΕ του 4ου Ράιχ.

Η Ιωάννα Υψηλάντη τα λέει όλα με δύο υπέροχα κείμενά της:

 

* Για να μην πάτε αδιάβαστοι, στον Λαβρώφ και στα Ευρωπαϊκά Συμβούλια!

* Αυτό δεν λέγεται διπλωματία, αλλά ραγιαδισμός και υποτέλεια!

Γιατί οι ιμπεριαλιστές κι οι υπάκουοι λακέδες τους βάλλουν εναντίον της Λευκορωσίας και του ηγέτη της;

Επανεξελέγη Πρόεδρος της Λευκορωσίας ο κομμουνιστής Alexander Lukashenko!
Σύμφωνα με τα πρώτα exit poll συγκεντρώνει περίπου το 80% των ψήφων...
Η μοναδική αντίπαλος, η υποψήφια της όλης δεξιάς αντιπολίτευσης κι εκλεκτή της Ευρώπης και των ΗΠΑ, η 26χρονη  Svetlana Tikhanouski, τώρα θα ετοιμάσει την "πολύχρωμη εξέγερση" για να καταδείξει το δικτατορικό καθεστώς.
Νέα κονδύλια για τους προϋπολογισμούς των ΗΠΑ και της "πολιτισμένης" Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε ν' αντιμετωπίσουν αυτή την ήττα. Νέες καταγγελίες για νόθευση της λαϊκής ψήφου και τα γνωστά πλέον προπαγανδιστικά τερτίπια της δύσης και της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας... η συνέχεια: O Alexander Lukashenko κέρδισε τις εκλογές στη Λευκορωσία με... περίπατο!

Ο "τελευταίος δικτάτορας στην Ευρώπη" δεν δέχθηκε τα εκατομμύρια για να βάλει τη χώρα σε καραντίνα κι αντιμετώπιση ως μια σοβαρή γρίπη την "πανδημία" των πολυεθνικών.


* Η ολοκληρωτική νίκη του «τελευταίου δικτάτορα της Ευρώπης» έχει απλές απαντήσεις...

Για τη διεθνή απήχηση του ηγέτη της Λευκορωσίας, "μιλούν" οι λαοί του άξονα της Αντίστασης:











 


Κάτω τα χέρια από τη Λευκορωσία!
 
Top