Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Κάθε άνθρωπος έχει δύο πατρίδες. Τη δική του και τη Συρία»!...

André Parrot
Γάλλος αρχαιολόγος (1901-1980), έσκαψε σε Λίβανο, Ιράκ και Συρία... το 1968 Διευθυντής του Λούβρου
Σήμερα στη Συρία ο λαός ψήφισε για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε μια χώρα που δέχεται μια ιμπεριαλιστική επίθεση η οποία εισήλθε στον 11ο χρόνο κι με τμήματα της χώρας ακόμη υπό κατοχή από χώρες του ΝΑΤΟ, το Ισραήλ, την Τουρκία.

Ο Μπασάρ Αλ Άσαντ ψήφισε στο τελευταίο προπύργιο των τρομοκρατών και το μήνυμα είναι σαφές: Η Δημοκρατία δεν φοβάται ιούς και πανδημίες... ο ηγέτης ψηφίζει χωρίς μάσκες, δεν είναι μασκαράς!

Οι ΗΠΑ κι η νεοναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα αναγνωρίσουν το δικαίωμα του Συριακού λαού να εκλέγει τον ηγέτη του. Ε... και;

Τώρα... ένα ξέφρενο πανηγύρι στην Αδούλωτη κι Αδέσποτη Δαμασκό της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Έκλεισαν οι κάλπες μετά από 5ωρη αναβολή, για την απίστευτη προσέλευση των πολιτών για να ψηφίσουν Πρόεδρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας.
Μια μεγάλη λαϊκή γιορτή σε κάθε γωνιά της Συριακής Πατρίδας, στο "αιμοσταγές καθεστώς του δικτάτορα Άσαντ", σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πόρνες και τη νεοναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση του 4ου Ράιχ.
Ένα μάθημα δημοκρατίας κι ένα ηχηρό χαστούκι στους ιμπεριαλιστές και τους λακέδες τους. Κυρίως στο εγχώριο ξενόδουλο πολιτικό σύστημα που όχι μόνον διέκοψε τις διπλωματικές σχέσεις με τη Συρία κι εφαρμόζει δολοφονικό εμπάργκο, αλλά έκανε την Ελλάδα βάση των φονιάδων αποκεφαλιστών του λεγόμενου "ελεύθερου συριακού στρατού".


21 Μάη 2021, βλέπε σε: "Όσα κρύβουν όλα τα ΜΜΕ: Προεδρικές εκλογές στη Συρία... Mάθημα Δημοκρατίας!"


«Θα απελευθερωθεί κι η τελευταία ίντσα γης της Συρίας»
Μπασάρ Αλ Άσαντ
 
«Δεν θα μπορέσουν να ψεύδονται αιωνίως.
Θα πρέπει αργά ή γρήγορα να λογοδοτήσουν στη λογική με λογική,
στις ιδέες με ιδέες, στο συναίσθημα με συναίσθημα.
Και τότε θα σιωπήσουν: το κάστρο των εκβιασμών τους.
της βίας και των ψεμάτων θα καταρρεύσει»
Pier Paolo Pasolini
 
Top