Της Ιωάννας Υψηλάντη

"Πρωτοφανές περιστατικό" η προσγείωση στο Μινσκ και η σύλληψη του πράκτορα;;
Κουραφέξαλα!...
- 2004. Ιδιωτική πτήση του μέλους του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου της Ρωσίας, Αντρέι Βαβίλοφ, κατέβηκε στο Παλμ Μπιτς των ΗΠΑ, για ανάκριση.
- 2012 η Τουρκία κατεβάζει την πτήση Μόσχα-Δαμασκός.
- 2016. Η Ουκρανία διατάσσει την επιστροφή του αεροσκάφους της "Belavia", όπου δήθεν βρίσκεται ο "πράκτορας της Μόσχας" Αρμέν Μαρτυροσιάν. Τον ανέκριναν οι μυστικές φασιστικές υπηρεσίες.
- 2013 οι ΗΠΑ κατεβάζουν το αεροσκάφος του Προέδρου της Βολιβίας Εβο Μοράλες, πιστεύοντας ότι μέσα βρίσκεται ο Εντουαρτ Σνόουντεν.
Επιπλέον, θεωρούν απολύτως νόμιμη την ενέργεια τους: "Κάθε κράτος, για την επίτευξη της ασφάλειας του, ή για πολεμικές αναγκαιότητες, μπορεί να ζητήσει, από οποιοδήποτε αερομεταφορικό μέσο να προσγειωθεί, στο έδαφος του και στο πλαίσιο των αρχών των διεθνών κανόνων". (24 Ιουνίου του 2013,  Πρακτορείο Ειδήσεων Ιντερφάξ).
Αυτά, για να μην πάτε αδιάβαστοι, στον Λαβρώφ και στα Ευρωπαϊκά Συμβούλια!

- Αυτό δεν λέγεται διπλωματία, αλλά ραγιαδισμός και υποτέλεια!

Σημ. (δική μας): Στην αρχική φωτογραφία της ανάρτησης ο Λευκορώσος πράκτορας της Δύσης, Ρομάν Προτάσεβιτς, στέλεχος της ένοπλης νεοναζιστικής οργάνωσης "Μέτωπο Νεολαίας" κι ως νεοναζί μασκαρεμένος"ιππότης", για να εκφράσει τον θαυμασμό του στους Τεύτονες ιππότες, τους κατακτητές της πατρίδας του...

 
Top