Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Λαοί χωρίς μνήμη... δεν έχουν μέλλον...
Η μνήμη δεν αρχειοθετείται!
Οι Ελεύθεροι γιόρτασαν τη συντριβή του ναζισμού
και στην "πολιτισμένη" δύση, η δεξιά κι η "αριστερά"
γιόρτασαν τη μέρα της Ευρώπης του 4ου Ράιχ!...


Σχετικό: 9 Μάη 1945: Η Ημέρα της Νίκης κατά της Ναζιστικής Γερμανίας στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο!

Η ιστορία δεν ψεύδεται... ψεύδονται αυτή που τη γράφουν... Έτσι η ημέρα της συντριβής του ναζισμού και του φασισμού βρίσκει την "πολιτισμένη" Ευρωπαϊκή Ένωση να έχει βαπτίσει την Ιστορική Ημέρα Μνήμης ως "Ημέρα της Ευρώπης" κι ο Μακρόν της Γαλλίας του Βισύ αποτίει τιμές στους δωσίλογους της χώρας του, όπως κι η Μέρκελ. Μια πρωτοφανής "πολιτική" ενότητα της δεξιάς με την "αριστερά της εποχής μας", την υποταγμένη ευρωπαϊκή ιμπεριαλιστική "αριστερά" που αγαλλιάζει από τις καταργήσεις των παρελάσεων Μνήμης και τρέφονται από την σχεδιασμένη αντί-Ρωσική υστερία και σινοφοβία.
Αυτή τη Μέρα Μνήμης των Λαών, το ναζιστικό-σιωνιστικό κατοχικό καθεστώς στην Παλαιστίνη, ολοκληρώνει το πραγματικό Ολοκαύτωμα, τη Γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού κι οι "πολιτισμένοι" της δύσης προχωρούν με δολοφονικά εμπάργκο εναντίον των Ελεύθερων κι Ανυπότακτων στον ιμπεριαλισμό λαού. Στην Κολομβία η αμερικανοκίνητη χούντα δολοφονεί...
Αυτές τις ώρες που οι ναζί-σιωνιστές δολοφονούν παιδιά στη Μαρτυρική Γάζα και την Παλαιστίνη, η "πολιτισμένη" δύση πανηγυρίζει μια νέα κατάκτηση "πολιτισμού".

Η δεξιά κι η ιμπεριαλιστική "αριστερά" βλέπουν τους αγώνες για τα "ανθρώπινα δικαιώματα" να κερδίζουν μάχες. Ο ή η Λόρελ Χάμπαρντ θα είναι το πρώτο τρανσέξουαλ άτομο που θα πάρει μέρος στα "Ολυμπιακά Παιχνίδια" (Olympic Games) του Τόκιο και μάλιστα με την άρση βαρών Γυναικών.

Μόνον στην Ελλάδα έχουμε βαπτίσει "αγώνες" αυτές οι μπίζνες του καπιταλισμού (Ολυμπιακούς Αγώνες), όταν για ολόκληρη την υφήλιο είναι παιχνίδια με στοιχήματα, κέρδη κι υπερκέρδη των πολυεθνικών, φτώχεια κι εξαθλίωση των λαών.

Όμως, την Νίκη εναντίον του ναζισμού και τους φασισμού τιμούν οι ανυπότακτοι στον ιμπεριαλισμό λαοί στη Λατινική Αμερική, την Ασία και την Ευρώπη, γιατί Ευρώπη δεν είναι μόνον το κτήνος της Ευρωπαϊκής Ένωσης του 4ου Ράιχ.

Οι Ελεύθεροι λαοί τίμησαν την 9η Μάη... Η παρέλαση του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στη Σεβαστούπολη:


Οι Ελεύθεροι λαοί τίμησαν την 9η Μάη... Η παρέλαση της Νίκης στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ [Βλέπε, σε: Γιατί δεν πρέπει να ξεχάσουμε την Οδησσό... καμία συγχώρεση στη βρώμικη ελληνόφωνη εμπλοκή!]:



Στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας η μεγάλη παρέλαση για τη Νίκη στο Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο:



Οι Ελεύθεροι λαοί τίμησαν την 9η Μάη... Η παρέλαση της Νίκης στη Λευκορωσία:

 


Οι Ελεύθεροι λαοί τίμησαν την 9η Μάη... ακόμη και στη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου...
 
Top