Δύο περιστατικά αυτοχειρίας σε Ηράκλειο και Τυμπάκι χειρίζονται οι αρχές, καθώς δύο άνδρες ένας 43χρονος και ένας 63χρονος από την Αλβανία έκοψαν το νήμα της ζωής τους με τραγικό τρόπο και με διαφορά λίγων μόλις λεπτών.

Και οι δύο έδωσαν τέλος στη ζωή τους με ένα κομμάτι σχοινί, βυθίζοντας στην οδύνη τις οικογένειές τους. Τραγικές φιγούρες η μητέρα του 43χρονου και η σύζυγος του 63χρονου που μέσα σε λίγα μόνο λεπτά είδαν τον κόσμο τους να καταρρέει.

Βρήκε το παιδί της νεκρό στο υπόγειο
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr, γύρω στη 1 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής η τραγική μητέρα του 43χρονου βρήκε το παιδί της, γνωστό καλλιτέχνη της παραδοσιακής μουσικής, απαγχονισμένο στο υπόγειο σπιτιού στην περιοχή του Γιόφυρου κοντά στα παλιά ΚΑΤΕΕ.

Σε κατάσταση σοκ ενημέρωσε άμεσα το ΕΚΑΒ και τις αρχές. Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά για τον άτυχο άνδρα. Επί τόπου βρέθηκαν επίσης άνδρες της ΕΛ.ΑΣ καθώς και ιατροδικαστής.

«Τα παιδιά να προσέχεις…»

Το δικό της δράμα βίωνε την ίδια περίπου ώρα μια γυναίκα στο Τυμπάκι. Κι ενώ βρισκόταν έξω για δουλειές δέχθηκε ένα περίεργο τηλεφώνημα από τον 63χρονο σύζυγό της.

«Τα παιδιά να προσέχεις» της είπε και έκλεισε το τηλέφωνο. Αμέσως η γυναίκα τρομοκρατημένη έβαλε τα χειρότερα με τον νου της και ζήτησε συνδρομή από μία γειτόνισσά τους. Πράγματι, η γειτόνισσα έσπευσε στο σπίτι του ζευγαριού και βρέθηκε μπροστά στο φρικτό θέαμα, καθώς ο 63χρονος είχε ήδη απαγχονιστεί.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στις αρχές, δυστυχώς όμως, οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας δεν μπόρεσαν να παράσχουν καμία συνδρομή στον 63χρονο.


 
Top