...στη σκιά του σκανδάλου των παρακολουθήσεων...

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για επιχείρηση καταστροφής πολλών αρχείων, κρίσιμα για την υπόθεση των υποκλοπών και παρακολουθήσεων, που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδας μας θέτει την αξιωματικής αντιπολίτευση σε συνεχή επαγρύπνηση...

Χθες, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ζήτησε συνάντηση με τον νέο διοικητή της ΕΥΠ, Θεμιστοκλή Δεμίρη ενώ σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται την Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ).

Η αντιπροσωπεία του κόμματος της Κουμουνδούρου που επισκέφτηκε την ΕΥΠ, υπό την γραμματέα της ΚΟ και πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη και τον Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Σπίρτζη, ενημερώθηκε άμεσα για τις εξελίξεις που μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικές.


Αμέσως μετά τη συνάντηση η Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε με νόημα ότι η συγκάλυψη δεν θα γίνει ανεκτή, ενώ ο Χρήστος Σπίρτζης υπογράμμισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ είναι το κόμμα εκείνο που μένει πιστό στο ρόλο του τόσο για τη διασφάλιση της δημοκρατίας στη χώρα μας, της διαφάνειας και των δικαιωμάτων για σήμερα και για αύριο.

Να σημειωθεί ότι από την πλευρά της κυβέρνησης επικρατεί «αφωνία» και δεν έχει υπάρξει καμία τοποθέτηση για το δημοσίευμα.

 
Top