Μια γυμνάστρια με... σταδιοδρομία στη ΝΔ - Έγραψε πάλι ιστορία η κυβέρνηση Μητσοτάκη


Τι χρειάζεται μια γυμνάστρια για να τοποθετηθεί στην κεφαλή της διοίκησης ενός νοσοκομείου; Όπως αποδεικνύει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αρκεί να έχει «προϋπηρεσία» στη Νέα Δημοκρατία…


Για άλλη μια φορά, η κυβέρνηση απέδειξε περίτρανα ότι τα κριτήρια επιλογής των διοικητών των νοσοκομείων της χώρας χαρακτηρίζονται από αδιαφάνεια και υποκειμενικότητα.

Κάπως έτσι, η κ. Αριστέα Παπαδοπούλου, τοποθετήθηκε στην διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, ως προσωρινή αναπληρώτρια διοικήτρια.

Σύμφωνα με το virus.com.gr, η κ. Παπαδοπούλου είναι ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας, από το 1980 στις τάξεις της ΜΑΚΙ του νομού Ηλείας, και στη συνέχεια στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του κυβερνόντος κόμματος.


Κατά την πολιτική της πορεία η κ. Παπαδοπούλου έχει εκλεγεί επί σειρά ετών με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ στα ΔΣ συλλόγων εκπαιδευτικών καθώς και στην Κεντρική Επιτροπή της ΔΑΚΕ/ΠΕ. Κατά την πολιτική της πορεία η κ. Παπαδοπούλου έχει εκλεγεί επί σειρά ετών με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ στα ΔΣ συλλόγων εκπαιδευτικών καθώς και στην Κεντρική Επιτροπή της ΔΑΚΕ/ΠΕ.

Όσο για τα προσόντα της; Η ίδια διαθέτει Πτυχίο ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών και ένα μεταπτυχιακό που αφορά τα Μοντέλα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Μονάδων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, δηλαδή μη συναφές με τη διοίκηση υγειονομικής μονάδας…





 
Top