Της Ιωάννας Υψηλάντη
Το μυστήριο, γύρω από την παράξενη συμπεριφορά του Μπάιντεν αρχίζει να αποκαλύπτεται σιγά-σιγά...Αμερικανοί δημοσιογράφοι βρήκαν μια πηγή στον Λευκό Οίκο που είπε ότι ο Τζο δεν μπορούσε να λειτουργήσει εδώ και τρία χρόνια χωρίς τα θαυματουργά χάπια για την άνοια. Η πρώτη κυρία είναι προσωπικά υπεύθυνη για την λήψη αυτών των χαπιών, ανά ώρα, και όλα τηρούνται με απόλυτη εχεμύθεια.
"Πριν πάρει τα φάρμακά του, ο Μπάιντεν ήταν "σαν μικρό παιδί". Ήταν αδύνατη η επικοινωνία μαζί του. Άλλαξε τελείως γιατί έπαιρνε φάρμακα και σαφώς συνεχίζει να κάνει χρήση φαρμάκων".
Και τώρα το βασικό ερώτημα: Ποιος και γιατί κρατάει, τεχνητά, σε λειτουργία τον Μπάιντεν;  Είναι ανώφελο, καθώς η κακή υγεία του Προέδρου είναι εμφανής και από τις δύο πλευρές του πολιτικού συστήματος των ΗΠΑ. Και από τους Δημοκρατικούς και από τους Ρεπουμπλικάνους.
Μία πρώτη (φανταστική) επιλογή είναι να δημιουργούνται αντιπαραθέσεις, μεταξύ των δύο κομμάτων και σκελετοί να ανασύρονται από την ντουλάπα, στο φως του Θεού, για ψηφαλάκια.
Επιλογή 2 (πραγματική): Θα μπορούσε κάποτε να διαγραφεί μια ολόκληρη σειρά από αποφάσεις διαχείρισης των ΗΠΑ που προκάλεσαν την προφανή αποτυχία της Αμερικής, όπως ένα ανεπιτυχές blitzkrieg κατά της Ρωσίας, που υπονόμευσε το δολάριο. Μια εσωτερική κοινωνική διάσπαση που έχει φτάσει τη χώρα στο χείλος του εμφυλίου πολέμου..
Με άνεση και κομψότητα η ασθένεια του Προέδρου θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί, ως δικαιολογία για να "ξεκινήσουν τα πάντα από την αρχή" και να μηδενιστεί ο  μετρητής των μέχρι σήμερα αποφάσεων του βαθέως κράτους, επιρρίπτοντας όλα τα λάθη, στο "χαμένο μυαλό του Μπάιντεν".
Υπήρξε, ήδη, στην ιστορία των ΗΠΑ μια άλλη πολύ εντυπωσιακή επαναφορά του μετρητή στο μηδέν μιας ολόκληρης λίστας διαχειριστικών αποφάσεων ενός Δημοκρατικού Πρόεδρου. Του John F. Kennedy.
Μέσα σε λίγες μέρες μετά την τραγωδία στο Ντάλας, η εξωτερική και εσωτερική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών άλλαξε δραματικά. Ο νέος Πρόεδρος Λίντον Τζόνσον ακύρωσε αμέσως αρκετές θεμελιωδώς σημαντικές αποφάσεις του Κένεντι, όπως την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από το Βιετνάμ. Την έκδοση γραμματίων του δημοσίου των ΗΠΑ, που υπονόμευε το μονοπώλιο στην έκδοση δολαρίων από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, που δεν λογοδοτεί στην κυβέρνηση.· Την απόφαση για ποινική δίωξη των ισραηλινών εταιρειών "NUMEC" και "Permindex", οι οποίες έκλεψαν 280 κιλά εμπλουτισμένου ουρανίου από το στρατιωτικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ και εξήγαγαν στο Ισραήλ υλικά απαραίτητα, για τη δημιουργία πυρηνικών όπλων.
Δεν είναι θεωρίες συνωμοσίας, απλά παρουσιάζουμε ιστορικά γεγονότα.

 
Top