«Δεν έκανα κάτι για να μετανιώσω»


Ελεύθεροι αφέθηκαν ο επικεφαλής της αίρεσης «Εκκλησία των Εθνών» αλλά και ο στενός του συνεργάτης, οι οποίοι συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι δύο άνδρες αναμένεται να δικαστούν στις 14 Νοεμβρίου, όπως όρισε ο εισαγγελέας.

Κατά την μεταφορά του στα Δικαστήρια ο αρχηγός της αίρεσης δήλωσε σε δημοσιογράφους: «Δεν έκανα κάτι για να μετανιώσω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την Ελλάδα. Χαίρομαι γιατί αξιώθηκα να φυλακιστώ για χάρη του Ιησού Χριστού και της πίστης μου. Ευχαριστώ το σύνταγμα που έχουμε ανεξιθρησκεία».



Σημειώνεται πως η σύλληψη των δύο μελών της αίρεσης έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου όταν αστυνομικοί του Α.Τ. Θέρμης μετέβησαν στο πρώην κέντρο διασκέδασης «Νεράιδα», στην περιοχή του αεροδρομίου «Μακεδονία» στην ανατολική Θεσσαλονίκη, καθώς εκεί λειτουργούσε χωρίς άδεια ο υποτιθέμενος χώρος λατρείας.

Εντός του χώρου εντοπίστηκαν 25 πιστοί. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε 24χρονο, δεξί χέρι του επικεφαλής της αίρεσης, ο οποίος δήλωσε προσωρινά υπεύθυνος της εγκατάστασης. Λίγη αργότερα ο επικεφαλής της «Εκκλησίας των Εθνών», παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Α.Τ. Θέρμης και συνελήφθη επίσης.Η απελπισμένη προσπάθεια της Ντόρας να καλύψει το Μαξίμου…Made by minoanDesig
 
Top