Με μια ανάρτηση στην οποία σχολιάζει το μεγάλο θέμα των ημερών, το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, ο Δημήτρης Οικονόμου μας προετοιμάζει για αυτό που δούμε τις επόμενες ημέρες από τον ΣΚΑΙ και από τον… ίδιο.

Όπως φαίνεται οι δημοσιογράφοι του σταθμού είναι αποφασισμένοι να λειτουργούν πλέον και «επίσημα» σαν οπαδοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Και το μόνο που φαίνεται πως τους απασχολεί ενόψει και εκλογών είναι να μην «πέσει» ο αγαπημένος τους πρωθυπουργός.

«Όσοι περιμένουν να πέσει η κυβέρνηση απ τις υποκλοπές θα την πάθουν σαν την αλεπού με τον τράγο. Όπως λέει η παροιμία η αλεπού ψόφησε περιμένοντας να πέσουν τα πλούσια προσόντα του τράγου», γράψει αναλυτικά στην ανάρτησή του ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Δημήτρη Οικονόμου.
Έχει πάντως μεγάλο ενδιαφέρον που ο Δ.Οικονόμου επιλέγει να μην τοποθετηθεί στην ουσία του σκανδάλου αλλά να σχολιάσει το κατά πόσο αυτό θα επηρρεάσει την πορεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Θα περίμενε κανείς πως ως δημοσιογράφος θα ενδιαφερόταν περισσότερο για τις πρωτάκουστες αποκαλύψεις και για τους κινδύνους που εγκυμονούν για τη δημοκρατία από αυτήν την εκτροπή.

Από την άλλη αν σε ενδιαφέρει να λειτουργεί ως σύμβουλος του πρωθυπουργού, τότε ναι έχει μεγαλύτερη σημασία το πολιτικό και κοινωνικό αποτύπωμα του σκανδάλου. Είπαμε έρχονται εκλογές…

Πηγή: koutipandoras.gr
 
Top