Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Συμπεριφορά κοινού θνητού από τον μεγιστάνα της ενέργειας


Μπορεί η ανθρωπότητα να ασχολείται με τα βίντεο της πρωθυπουργού της Φινλανδίας η οποία ξεσαλώνει σε πάρτυ και κλαμπ ως «απλό κορίτσι», υπάρχουν όμως και στην Ελλάδα αντίστοιχα παραδείγματα τα οποία δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Παραδείγματα που δείχνουν ότι υπάρχουν κροίσοι που δεν επιδεικνύουν αλαζονεία παρά την ισχύ και τον πλούτο που κατέχουν. Τέτοια περίπτωση αποτελεί ο επικεφαλής της Δ.Ε.Η. Γιώργος Στάσσης, ξεσαλώνει (όπως και τα τιμολόγια της Δ.Ε.Η.) κι αυτός σε όποιο πάρτι διοργανώνεται στην Τζιά. Μιλάμε για πραγματικό party animal που δείχνει ότι γλεντάει τη ζωή σαν να μην υπάρχει αύριο! Και γιατί να μην το κάνει; Πρέπει να είναι ο μοναδικός έλληνας που πραγματικά γλεντάει όταν οι λογαριασμοί της Δ.Ε.Η. αυξάνονται…

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες παρά τις τρομακτικές ανακοινώσεις με τις εξωφρενικές αυξήσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ που θα διαλύσουν τον κοινωνικό ιστό και το δημόσιο ταμείο, ο υπεύθυνος της εταιρείας Στάσσης, όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά ενέτεινε τις δημόσιες εμφανίσεις του στα κλαμπ και τα μπαρ του νησιού. Ένας πραγματικός άρχοντας του νησιού, που μάλιστα διαθέτει και ένα πραγματικό ανάκτορο στην Τζιά, το οποίο δεσπόζει ήδη στη λοφοπλαγιά που αντικρίζει κανείς μπαίνοντας στο λιμάνι του νησιού, αν και βρίσκεται ακόμη υπό κατασκευή.



Αποτελείται από δύο υπόσκαφες βίλες, έκτασης 759,15 τετραγωνικών μέτρων, με πισίνες και δεκάδες δωμάτια, τα οποία είναι όλα χτισμένα αμφιθεατρικά, ώστε να «κοιτούν» το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου μέσα σε έκταση που φτάνει τα 8,5 στρέμματα. Οι φαραωνικές κατασκευές έτσι όπως «βουλιάζουν» στην αγκαλιά του λόφου ζαλίζουν!

Όποιος λοιπόν επισκεφτεί την Τζιά, είναι σίγουρο ότι θα δει δύο πράγματα: Το ανάκτορο του Στάσση και τον ίδιο τον Στάσση σε ανέμελες στάσεις στα πλέον χλιδάτα πάρτι του νησιού.
 
Top