Από  Γιάννης Τσούνης 

Τη Δευτέρα 08/08/2022 περί ώρα 19:25 εντοπίστηκαν από Δημοτικούς Αστυνομικούς του Αιγάλεω στον εξωτερικό χώρο του Σταθμού Μέτρο "Αγία Μαρίνα" δύο ημεδαποί εκ των οποίων ο ένας κρατούσε ένα βρέφος 8 μηνών στην αγκαλιά του, εικόνα η οποία δεν ταίριαζε με το παρουσιαστικό τους ενώ παράλληλα δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την παρουσία τους στο σημείο.
Επίσης δεν έφεραν μαζί τους κανένα αντικείμενο φροντίδας του βρέφους.
Στον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι κανένας από τους δύο δεν ήταν γονέας ή κηδεμόνας του βρέφους. Κλήθηκε σταθμός της Ελληνικής Αστυνομίας για ενίσχυση και οι ύποπτοι οδηγήθηκαν με το περιπολικό της Δημοτικής Αστυνομίας στο Τμήμα Ασφάλείας Αιγάλεω που ξεκίνησε την έρευνα. Κατόπιν η έρευνα συνεχίστηκε στο Τμήμα Ασφάλείας Κολωνού όπου διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για κύκλωμα εμπορίας βρεφών.
Την προανάκριση ανέλαβε το Τμήμα Ανηλίκων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.
Το βρέφος παρελήφθη από την πρώτη στιγμή από το πλήρωμα του περιπολικού της Δημοτικής Αστυνομίας το οποίο αποτελούνταν από Δημοτικό Αστυνομικό πτυχιούχο μαία η οποία το περιέθαλψε κατάλλήλως μέχρι τις πρωινές ώρες που θα μεταφερόταν για προληπτικό έλεγχο σε νοσοκομείο παίδων.
ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ 😇😇









 
Top