Σύγκρουση μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και γενικότερο σάλο προκάλεσε η αποκάλυψη για την έξωση  από την πλευρά του κ. Παπαδημούλη σε άνεργη γυναίκα με προβλήματα υγείας.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι «όχι μόνο έξωση δεν έγινε, αλλά χαρίστηκαν και οφειλόμενα ενοίκια 8 μηνών και χρέη σε ΔΕΚΟ». Ενώ, με αφορμή το γεγονός ότι το δημοσίευμα που προήλθε από το aftodioikisi.gr, εκτός από πολλά ΜΜΕ, αναδημοσιεύθηκε και από την «Ομάδα Αλήθειας» της ΝΔ, ο κ. Παπαδημούλης υποστηρίζει ότι πρόκειται για «δημοσιεύματα που προωθεί η ΝΔ».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ
Η χυδαιότητα και η συκοφαντία έχουν κοντά ποδάρια.
Με αφορμή δημοσιεύματα που προωθεί η ΝΔ ξεκαθαρίζω:
Ουδέποτε έγινε έξωση ούτε από εμένα ούτε από μέλος της οικογένειάς μου σε ενοικιάστρια ακινήτου, όπως ψευδώς αναφέρεται σε σχετικά δημοσιεύματα.
Για να τελειώνουν τα ψέματα:
Ο γιος μου, στον οποίο ανήκει το επίμαχο ακίνητο 100 τ.μ., το ενοικίασε τον Μάιο του 2021 σε μία κυρία έναντι 400 ευρώ το μήνα, η οποία από τότε δεν κατέβαλε ούτε ένα ενοίκιο και δεν πλήρωσε ούτε έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ. Αποτέλεσμα ήταν, μετά από ευγενικές οχλήσεις και μετά από πέντε μήνες που συσσωρεύονταν χρέη, απλήρωτα ενοίκια και λογαριασμοί, η συνήγορος του γιου μου να αιτηθεί μία διαταγή απόδοσης μισθίου, όπως προβλέπει ο νόμος και όπως γίνεται πάντοτε σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
Λαμβάνοντας μάλιστα υπ’ όψιν την οικονομική δυσπραγία της ενοικιάστριας και προκειμένου να μην διογκώνονται επ’ αόριστον τα χρέη, της χαρίστηκαν τα οφειλόμενα ενοίκια με δέσμευση πως δεν θα γίνουν απαιτητά στο μέλλον, καθώς και οι απλήρωτοι λογαριασμοί και κοινόχρηστα, αφήνοντας οικειοθελώς το ακίνητο.
Επομένως, όχι μόνο έξωση δεν έγινε, αλλά χαρίστηκαν και ενοίκια 8 μηνών και τα αντίστοιχα χρέη σε ΔΕΚΟ και κοινόχρηστα, τα οποία ανέλαβε προς διευκόλυνση της ενοικιάστριας να πληρώσει ο γιος μου.
Καλώ λοιπόν τους συκοφάντες να ανασκευάσουν, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου.
Όσο για τους εντολείς τους, ας πουν πρώτα πώς αγόρασαν τα σπίτια του Βολταίρου μέσω offshore και πότε θα ξεπληρώσουν τα χρέη της ΝΔ ύψους 343 εκατ. ευρώ προς τις τράπεζες και μετά να συκοφαντούν του πολιτικούς τους αντιπάλους»

ΝΔ: Καλή χρονιά και καλά εισοδήματα!
Στον κ. Παπαδημούλη απάντησε τρολάροντάς τον η ΝΔ:
«Ο “βαρώνος του real estate” κ. Παπαδημούλης, αντί να επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία (που δεν ασχολήθηκε μαζί του) με αφορμή τις διαφορές που έχει με τους ενοικιαστές του, καλύτερο είναι να προσπαθήσει να πείσει τους συντρόφους του ότι δεν είναι ανάλγητος, αλλά κάνει κοινωνική πολιτική μέσω των ακινήτων του. Κατά τα λοιπά του ευχόμαστε καλή χρονιά και καλά εισοδήματα!», προσθέτει η ΝΔ.
Και καταλήγει με το εξής υστερόγραφο, τρολάροντας τον επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ: «Ελπίζουμε τουλάχιστον, έστω κρυφά, να μας ευχαριστεί που μειώσαμε τον ΕΝΦΙΑ»!!!


 
Top