Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ο ξαφνικός θάνατος του προέδρου του ευρωκοινοβουλίου θα πρέπει ν' απασχολήσει τη...

"δημοσιογραφία" και τους "ειδικούς επιστήμονες";

«Ο Σασόλι νοσηλεύεται, οι δεσμεύσεις ακυρώνονται
Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2020, ώρα 14:55
"Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ντέιβιντ Σασόλι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ιταλίας από τις 26 Δεκεμβρίου.
Αυτή η νοσηλεία ήταν απαραίτητη λόγω της εμφάνισης μιας σοβαρής επιπλοκής λόγω δυσλειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.
Για το λόγο αυτό ακυρώνονται όλες οι επίσημες δραστηριότητες του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου".
Αυτό ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Cuillo
[Roberto Cuillo].
Ο Σασόλι έγινε πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το 2019.
Η θητεία του λήγει τον Ιανουάριο. Γεννήθηκε το 1956, δημοσιογράφος για πολλά χρόνια στην κρατική τηλεόραση RAI (πηγή: RAI)
»

Επίσημες πηγές: ΕΔΩ και επειδή "ουδείς όμως ελάλει παρρησία περί αυτού διά τον φόβον των Ιουδαίων"... σύμφωνα το Κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο -αν και αναγνωστικοί-, σε μόνιμη αποθήκευση αρχείου: ΕΔΩ

Αυτή είναι επακριβώς και κατά λέξη η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Roberto Cuillo, εκπροσώπου τύπου και στενού συνεργάτη του David Sassoli. Έτσι γίνεται γνωστό πως ο υγιέστατος και ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου νοσηλευόταν από τις 26 Δεκέμβρη για σοβαρά προβλήματα στο ανοσοποιητικό του σύστημα.
Στην Ελλάδα μαθαίνουμε σήμερα περισσότερα από όσα ανακοινώθηκαν στην Ιταλία. Η ελληνόφωνη "δημοσιογραφία" έχει "καλύτερο" ρεπορτάζ και μας ενημερώνει πως το θάνατο επέφερε ο καρκίνος κι όχι το "ανοσοπ[οιητικό σύστημα" ενός υγιούς και πλήρως εμβολιασμένου ανθρώπου: Πέθανε ο Νταβίντ Σασόλι – Νικήθηκε από τον καρκίνο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Στην Ιπποκράτεια Ιατρική, όχι τη σημερινή των "ειδικών επιστημόνων", το ανοσοποιητικό σύστημα δεν λειτουργεί όταν γίνεται κατάχρηση φαρμάκων, που αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Σήμερα, την εποχή της "νέας επιστήμης", της "επιστήμης των ειδικών" λέγεται "Επιπλοκή"!

Σοβαρά τα ερωτήματα για τον θάνατο του προέδρου του ευρωκοινοβουλίου κι ας ευχηθούμε κάποτε να κατανοήσουμε:

- Εισήχθη στο «Ογκολογικό Κέντρο Αναφοράς» στο Αβιάνο, 650 περίπου χιλιόμετρα από τη Ρώμη που είναι η κατοικία του. Δεν διαθέτει η Ρώμη νοσοκομεία αντίστοιχου επιστημονικού επιπέδου;

- Στο Αβιάνο εδρεύει μια από τις μεγαλύτερες αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στην Ευρώπη (από εκεί έγιναν οι βομβαρδισμού εναντίον της Γιουγκοσλαβίας) ΚΑΙ ένα υπερσύγχρονο αμερικάνικο νοσοκομείο για τις ανάγκες του Αμερικανικού Στρατού στην Ευρώπη, που ουσιαστικά συστεγάζεται με το νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε ο Σασόλι...

Τι διαφέρει το «Ογκολογικό Κέντρο Αναφοράς» στο Αβιάνο από τα αντίστοιχα νοσοκομεία της Ρώμης και της Ιταλίας;

Αποτελεί Κέντρο του έργου φαρμακοεπαγρύπνησης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων. Ένας τομέας που επισημαίνει ότι δεν λειτουργεί σωστά στην Ελλάδα ο "ψεκασμένος" Καθηγητής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ κ. Δημήτρης Κούβελας και μάλιστα δέχτηκε διώξεις για τις επισημάνσεις του...
Ας δούμε το επίσημο έργο του νοσοκομείου που νοσηλεύτηκε ο υγιέστατος και πλήρως εμβολιασμένος πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου:

 Το σημερινό εμβληματικό επίσημο μότο του νοσοκομείου που νοσηλεύτηκε κι άφησε τη ζωή ο πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου: «Η συνεισφορά σου κάνει καλύτερα τα εμβόλια»
«Ογκολογικό Κέντρο Αναφοράς
ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΜΒΟΛΙΟΥ για τον COVID
Το CRO αποτελεί μέρος του έργου φαρμακοεπαγρύπνησης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, που συντονίζεται στην Ιταλία από το Πανεπιστήμιο της Βερόνα, για την παρακολούθηση των ανεπιθύμητων ενεργειών των εμβολίων σε συγκεκριμένους τύπους ασθενών.
Για να συμμετάσχετε, απλώς εγγραφείτε στον ιστότοπο του έργου, κατεβάστε μια εφαρμογή στο τηλέφωνό σας και απαντήστε σε ορισμένα περιοδικά ερωτηματολόγια:
Περισσότερες πληροφορίες: https://www.cro.it/it/news/2021/progetto-vaccinemonitor.html
»


Σήμερα (11 Γενάρη 2022) το CRO του Αβιάνο, που αποτελεί μέρος του έργου φαρμακοεπαγρύπνησης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, με αφορμή το θάνατο του προέδρου του ευρωκοινοβουλίου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Ο θάνατος του Ντέιβιντ Σασόλι
Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022
Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έφυγε από τη ζωή σήμερα το βράδυ στο CRO, τα συλλυπητήρια της διοίκησης.
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ντέιβιντ Σασόλι πέθανε στη 1:15 χθες το βράδυ στο Ογκολογικό Κέντρο Αναφοράς στο Αβιάνο λόγω σοβαρής επιπλοκής λόγω δυσλειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος. Νοσηλευόταν στο CRO από την 26η Δεκεμβρίου. Σε συμμόρφωση με την εμπιστευτικότητα που τηρείται για τον Πρόεδρο Sassoli και την οικογένειά του, το Ινστιτούτο δεν θα παράσχει περαιτέρω πληροφορίες.
Η διεύθυνση του Ογκολογικού Κέντρου Αναφοράς, επίσης εκ μέρους όλου του Ινστιτούτου, εκφράζει τα ομόφωνα συλλυπητήρια για την εξαφάνιση ενός επαγγελματία και ανθρώπου σπάνιας ανθρωπιάς και ευαισθησίας και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Sassoli και τους συνεργάτες της
.»
Η επίσημη ανακοίνωση την ιταλική: ΕΔΩ  Ίσως ο μόνος αρμόδιος να σχολιάσει είναι ο "ψεκασμένος" Καθηγητής Δημήτρης Κούβελας...

Στο φιλόξενο "PRESS-GR" είχαμε κάνει αναφορές για την πολιτική δράση του "αριστερού" αντοκομμουνιστή προέδρου του ευρωκοινοβουλίου:

✅ 30 Απρίλη 2021: Πληρωμένη Ρωσική απάντηση στην Ε.Ε.! Κυρώσεις στο Νατοϊκό "αριστερό" Sassoli κι άλλους 7!


✅  31 Γενάρη 2020: Η κατασκευή της ιστορίας του ψεύδους... το "Άουσβιτς απελευθερώνεται από τους συμμάχους"

 
Top