Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Συγκλονίζουν οι καταγγελίες από τον Marco Rizzo, Γενικό Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος της...

Ιταλίας, αδελφό κόμμα του δικού μας ΚΚΕ, αλλά που δεν είναι στην ίδια γραμμή με το ΚΚΕ του Κουτσούμπα Big Pharma:
«Iατρικά επείγοντα περιστατικά δεν αντιμετωπίζονται επειδή ζητήθηκαν από πολίτες το "Σούπερ Πιστοποιητικό Εμβολιασμένου" (Super Green Pass), που δεν διέθεταν .
Περίθαλψη προσφέρεται σε έναν μαφιόζο ισοβίτη, αλλά όχι σ' έναν έντιμο άνθρωπος χωρίς διαπιστευτήρια εμβολιασμού.
Πού έχει πάει η οικουμενικότητα της παροχής δημόσιας υγείας;
Πού πήγε ο περίφημος "Όρκος του Ιπποκράτη";
Αυτό το σύστημα παραβιάζει συνεχώς το Σύνταγμα.
»

Marco Rizzo, Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ιταλίας

Η κομμουνίστρια Manuela Lo Franco επισημαίνει:
«Ελεύθερη κυκλοφορία ακόμη και για παιδόφιλους, βιαστές και ληστές, αρκεί να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού. Κάποτε για να αποδείξεις ότι είσαι αξιοσέβαστο άτομο έπρεπε να έχεις καθαρό ποινικό μητρώο, σήμερα χρειάζεσαι απλώς το "εμβόλιο". Νόμοι επί προσωπικής βάσεως (ad personam), διατυπωμένοι για τη χρήση και την κατανάλωση σημερινών πολιτικών. Φημολογείται ότι και το Βατικανό, για το επόμενο Ιωβηλαίο θα έχει τις ίδιες προϋποθέσεις. Έχουν δημιουργήσει μια κοινωνία όπου αυτοί που διαπράττουν εγκλήματα είναι επικεφαλής, γιατί να εκπλαγούμε;»

«Στην Ιταλία εφαρμόστηκαν μέτρα που δεν είχαν εφαρμοστεί ποτέ σε καμία δυτική χώρα.
Η Ιταλία είναι ένα πολιτικό εργαστήριο όπου, για πρώτη φορά σε μια δημοκρατική χώρα, παρατηρούνται περιορισμοί στα δικαιώματα που δεν έχουν εφαρμοστεί ποτέ σε καμία άλλη χώρα
»
...
"Washington Post", Italy begins enforcing one of the world’s strictest workplace vaccine mandates, risking blowback

Όταν ένα φιλελεύθερο έντυπο στη μητρόπολη του καπιταλισμού επισημαίνει τα παραπάνω, μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε κάποιος να κατανοήσει τι συμβαίνει. Επακριβώς τα ίδια, αλλά επιπροσθέτως στην Ιταλία προχώρησαν σε περισσότερα ναζιστικά "μέτρα", όπως πρόστιμο στους άνω των 50 για "υποχρέωση εμβολιασμού" με ένα "εμβόλιο" που δεν είναι υποχρεωτικό -πως άλλωστε όταν πρόκειται για ένα πειραματικό γενετικό σκεύασμα, όπως διαβεβαιώνουν οι ίδιες οι πολυεθνικές-, έλεγχος για επιβίβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς μόνον "εμβολιασμένων", υποχρεωτικός "εμβολιασμός" στους δημοσίους υπαλλήλους, σώματα ασφάλειας, αστυνομία, στρατό, πυροσβέστες κ.α.
Αυτοί είναι οι περιορισμοί στον "πολιτισμένο" δυτικό κόσμο και δείχνουν επακριβώς πως κι η Ελλάδα είναι ακολουθεί το "μοντέλο Ιταλίας εντασσόμενη στο "πολιτικό εργαστήριο" των φονικών πολυεθνικών Big Pharma.

Όμως, γιατί στην Ελλάδα όλα συμβαίνουν χωρίς καμία αντίδραση;

Η απάντηση είναι απλή... απλούστατη!

- Στην Ελλάδα τα ΟΛΑ πολιτικά κόμματα έχουν συμπράξει στο "εθνικό" Μέτωπο "Κόμμα 3η, 4η Δόση και πάμε για περισσότερες". Τα κόμματα της δεξιάς και της νέας δεξιάς (Συριζα, Κινάλ-Κιδησό-Βαρουφάκης), αλλά ΚΑΙ το δήθεν κόμμα της εργατικής τάξης (ΚΚΕ). Βέβαια, για το "καλό του λαού κι όχι γιατί χρηματοδοτήθηκαν, όπως χρηματοδοτούνται επισήμως οι "επιστήμονες" από τις φαρμακοβιομηχανίες...

- Οι Γιατροί με Γ κεφαλαίο, όσοι έδωσαν τον "Όρκο του Ιπποκράτη", στη γειτονική Ιταλία δίνουν αγώνα ζωής... Το ίδιο οι διανοούμενοι, οι Πανεπιστημιακοί, που δεν έχουν καμία σχέση με τους εγχώριους κρατικοδίαιτους "συνταγματολόγους", "νομικούς", "δικαστές", αρχιερείς κι άλλους ιατρικούς επισκέπτες των πολυεθνικών...

- Πολιτικά κόμματα -όχι μόνον το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ιταλίας, αλλά κι άλλα (απόψε στο Μιλάνο το κόμμα ITALEXIT, με ηγέτη τον Γερουσιαστή Παραγκόνε, θα είναι στην πλατεία μαζί με τον Νομπελίστα Λουκ Μοντανιέ, που δήλωσε χθες βράδυ φθάνοντας στο Μιλάνο: "Η φύση θα φέρει την αρμονία... Θα νικήσουμε..." (σε λίγο θα αναρτήσουμε την απευθείας σύνδεση με το Μιλάνο, για την ομιλία του Νομπελίστα Ιατρικής). Αλλά και στη Ρώμη, σε όλες τις πόλεις... κόμματα, οργανώσεις... διαδηλώνουν σήμερα στην Ιταλία, εναντίον της επιστροφής στο ναζισμό.

«Μία από τις πιο σημαντικές διαφορές μεταξύ ανθρώπων και ζώων,
είναι ότι τα ζώα δεν επιτρέπουν στο πιο ηλίθιο να γίνει αρχηγός αγέλης
»
Γερουσιαστής, Fernando Rossi

«Να λες την αλήθεια,
να καταλήγεις μαζί στην αλήθεια,
είναι πράξη κομμουνιστική κι επαναστατική»
Αντόνιο Γκράμσι, "L'Ordine Nuovo", 21 Ιούνη 1919

Τι συμβαίνει με το ΚΚΕ, που ήταν η μοναδική ελπίδα αντίστασης στη νέα τάξη της νέας εποχής;

Η διεθνής μοναξιά του ΚΚΕ, βρίσκει παρηγοριά στις αγκάλες του "εθνικού" Μετώπου Big Pharma...

«Θέλω να δω τον Κουτσούμπα να μπαίνει σε εργοστάσια, μαζικούς χώρους και εκδηλώσεις και να δείχνει υποταχτικά  στους μπάτσους, πιστοποιητικό εμβολιασμού και ταυτότητα, ενόσω θα κοιτάει, απ΄έξω τους εργάτες, σε αργία, χωρίς μισθό...»... Βλέπε, σε: Ναζιστικό υγειονομικό απαρτχάϊντ με την υπογραφή σύσσωμης της Αριστεράς!

 Την Τετάρτη στις 30 Δεκεμβρίου θα κάνει το εμβόλιο ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε για την αναγκαιότητα να κάνουν όλοι το εμβόλιο... με το προσωπικό παράδειγμα στέλνουμε το μήνυμα για τον εμβολιασμό... Να θυμηθούμε την κατακραυγή που δέχθηκε η Ιωάννα Υψηλάντη, όταν τόλμησε: "Έχω πραγματικά εκπλαγεί με την απόφαση του Κουτσούμπα να πάρει μέρος, σ΄αυτήν την φιέστα του, στημένα επιτυχούς, εμβολιασμού!"


Και φυσικά περιττεύουν σχόλια για τη νέα δεξιά, την Νατοϊκή "αριστερά της εποχής μας":

  Έτσι έστειλε ο Αλέξης το "ενωτικό" του μήνυμα, στο διχασμένο πόπολο... Οκ! Το πιάσαμε το υπονοούμενο!


Αυτή είναι η «Η ΑΘΛΙΑ πραγματικότητα της σημερινής Νατοϊκής αριστεράς, εξηγείται σε ένα σκίτσο!»

«Το ταξικό μίσος πρέπει να αποκατασταθεί.
Οι ισχυροί μισούν τους προλετάριους, οι προλετάριοι πρέπει να κάνουν το ίδιο
»
Edoardo Sanguineti

«Οι αλήθειες που εκφράζονται από την επιστημονική έρευνα δεν είναι απόλυτες και οριστικές αλήθειες, αλλά είναι ιστορικές προσεγγίσεις και η επιστήμη είναι ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο κίνημα.
Στην πραγματικότητα, αν οι επιστημονικές αλήθειες ήταν οριστικές και οριστικά αποκτημένες σε απόλυτο και μετά-ιστορικό επίπεδο, η επιστήμη αυτή καθαυτή θα είχε πάψει να υπάρχει.
Συνεπώς, η επιστήμη είναι μια ιστορική κατηγορία, προσφέρει παραμέτρους για την ερμηνεία της πραγματικότητας που είναι παραλλαγές και θα ποικίλλουν ανάλογα με τη διακύμανση των ιστορικών εποχών.
Στην πραγματικότητα, ακόμη κι η επιστήμη είναι ένα εποικοδόμημα, μια ιδεολογία.
Η επιστήμη, επομένως, δεν έχει τη δική της απόλυτη εγκυρότητα, πέρα ​​από το χρόνο, αλλά στην ιστορία της αντιπροσωπεύει την παλινδρόμηση των σχέσεων πραγματικής εξουσίας στο εσωτερικό των τάξεων και τις σχέσεις παραγωγής.
»

Αντόνιο Γκράμσι, "Ιστορικός υλισμός και φιλοσοφία του Μπενεντέτο Κρότσε" (Il materialismo storico e la filosofia di Benedetto Croce), Einaudi, 1948.

 
Top