Υπέρ της πρότασης του για συνταγογράφηση των PCR test τάσσεται βουλευτής της ΝΔ, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάνη να επανεξετάσει την απόφασή του.

Ο Ανδρέας Κουτσούμπας μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της συνταγογράφησης των PCR, έστω και με μια επιβάρυνση του πολίτη, εκφράζοντας την απορία του για ποιο λόγο η κυβέρνηση δεν έχει υλοποιήσει το αίτημα μέχρι στιγμής.


«Αυτή η κυβέρνηση έδωσε πολλά λεφτά για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Θεωρώ ότι πρέπει να επανεξετάσει το ζήτημα και πρέπει τα τεστ (σ.σ. να συνταγογραφηθούν), ήταν μία πρόταση που ακούστηκε από την αντιπολίτευση, που μπορεί να την ήταν είχαν σκεφτεί και οι δικοί μας αλλά δε ξέρω γιατί δεν την έχουν υλοποιήσει. Δεν μπορώ να γνωρίζω τα δημοσιονομικά, τις δυνατότητες του υπουργείου Οικονομικών. Θεωρώ ότι είναι μία πρόταση που πρέπει να τη σκεφτούμε» σημείωσε ο βουλευτής Βοιωτίας της ΝΔ.

Πρόκειται για την πρώτη γαλάζια διαφοροποίηση από την  γραμμή της κυβέρνησης για τη μη συνταγογράφηση των PCR test, παρά τις ηχηρές φωνές γιατρών, πολιτών και κομμάτων.
 
Top