Οι Ιταλοί βουλευτές μάλλον δεν θα ξεχάσουν ποτέ τη συνεδρίαση της Δευτέρας 17 Γενάρη, λόγω του πορνό περιεχομένου που «ξεγλίστρησε» κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης. 

Πολιτικοί, βουλευτές, ακαδημαϊκοί ακόμα κι ένας κάτοχος Βραβείου Νόμπελ έγιναν μάρτυρες της στιγμής που άρχισε να παίζει ένα βίντεο με μια από τους χαρακτήρες του video game Final Fantasy VII, Τίφα Λόκχαρτ, να κάνει σεξ. 


Ήταν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης τοου Τζιόρτζιο Παρίσι –έναν από τους νικητές του Βραβείου Νόμπελ Φυσικής του 2021– που ξεκίνησε να παίζει το βίντεο πορνό.

Οι διοργανωτές, αντιλαμβανόμενοι το περιεχόμενο που έπαιζε, προσπάθησαν να αφαιρέσουν το άτομο που μετέδιδε το βίντεο.Το κατόρθωσαν έπειτα από 30 δευτερόλεπτα, αλλά ήταν μάλλον τα 30 πιο άβολα δευτερόλεπτα στην πολιτική καριέρα των συμμετεχόντων.

«Ήταν ένα άτομο που τρύπωσε, ζητώ συγγνώμη. Εάν ο άλλος επικεφαλής μπορεί να με βοηθήσει να διώξω αυτό το άτομο» ανέφερε ένας από τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Η τηλεδιάσκεψη διοργανώθηκε από τη βουλευτή του Κινήματος των 5 Αστέρων Μαρία Λάουρα Μαντοβάνι, που όπως δήλωσε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων AdnKronos έχει ήδη ενημερώσει την αστυνομία για το περιστατικό.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι πέρα από το Facebook, το πορνο-βίντεο μεταδόθηκε επίσης και από το online κανάλι της ιταλικής Βουλής, Senato TV.
 
Top