Την έντονη ενόχλησή του για το "πολιτικό επίπεδο" όσων έχουν κατά καιρούς υιοθετήσει το γνωστό σύνθημα κατά του Μητσοτάκη εξέφρασε ο  Νίκος Χατζηνικολάου.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος, το γεγονός ότι τελευταίο διάστημα το «Μητσοτάκη Γ@@μιέσ@ι», «έχει γίνει κεντρικό σύνθημα στα social media και στους δρόμους», φάνηκε να ενοχλεί ιδιαίτερα τον Ν. Χατζηνικολάου, ο οποίος εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του σχετικά με την νέα «πολιτική πραγματικότητα» που διαμορφώνεται στην Ελλάδα.

Όπως είπε ο ίδιος: «Δηλαδή αυτό το γ#μιέτ#ι ο αντίπαλος πολιτικός αρχηγός, όποιος και αν είναι. Δεν το χωράει το μυαλό μου και το στομάχι μου. Εκεί έχουμε φτάσει; Εκεί έχουμε καταντίσει; Αυτή είναι η πολιτική παιδεία του λαού μας μετά από 50 χρόνια κοντά από την Μεταπολίτευση; Ότι ο αντίπαλος γ#μιέτ#ι; Συγγνώμη αλλά έχει γίνει κεντρικό σύνθημα στα social, στους δρόμους, το φωνάζουνε πίσω από τηλεοπτικά συνεργεία»/

Ο ίδιος μάλιστα συνέχισε λέγοντας πως: «Πολύ ωραία. Πάρα πολύ ωραία. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους μας για αυτή τη διαδρομή. Από τα μπλε και τα πράσινα καφενεία, φτάσαμε στις ύβρεις που εκτοξεύονται με χυδαίο τρόπο από τη μια πλευρά προς την άλλη. Ειλικρινά νιώθω πάρα πολύ μεγάλη στεναχώρια για το πως εξελίσσεται η πολιτική πραγματικότητα στη χώρα μας»

«Και νομίζω μαζί μου, χιλιάδες άνθρωποι, για να μην πω εκατομμύρια, συμπολίτες στην Ελλάδα, νιώθουν την ίδια στεναχώρια και την ίδια απογοήτευση που αντί να αναβαθμίζεται η Ελληνική Δημοκρατία, έχουμε φτάσει σε αυτό το πολύ πολύ χαμηλό επίπεδο», κατέληξε ο Νίκος Χατζηνικολάου. 
 
Top