Ένας άνδρας αφαιρέθηκε από τη λίστα μεταμοσχεύσεων καρδιάς σε νοσοκομείο της Βοστώνης, επειδή αρνείται να κάνει το εμβόλιο για την COVID-19, όπως δήλωσε η οικογένειά του. 

Σύμφωνα με τη NY Post, ο DJ Ferguson ήταν πρώτος στη λίστα για να λάβει το μόσχευμα στο Brigham and Women’s Hospital, αλλά δεν είναι πλέον επιλέξιμος λόγω της άρνησης εμβολιασμού του, ανέφερε το CBS Boston.

Ο εν λόγω άνδρας που παρουσιάζει σοβαρό πρόβλημα υγείας είναι ΜΟΛΙΣ 31 ΕΤΩΝ, ενώ είναι και πατέρας 2 αγοριών!!!

Η βαρύτητα της ρατσιστικής πράξης επομένως είναι πολλαπλή, καθώς μιλάμε για έναν νεότατο άνθρωπο, του οποίου το σύστημα υγείας του αφαιρεί τη δυνατότητα στη ζωή επειδή δεν υπάκουσε στους κορωνοεκβιασμούς!

Από την πλευρά του το νοσοκομείο Brigham γνωστοποίησε ότι η πολιτική του υποχρεωτικού εμβολιασμού είναι σύμφωνη με άλλα προγράμματα μεταμοσχεύσεων σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Το εμβόλιο κατά του Covid είναι ένα από τα πολλά εμβόλια και αλλαγές στον τρόπο ζωής που απαιτούνται από τους υποψηφίους μεταμόσχευσης για να έχουν τις καλύτερες πιθανότητες επιτυχούς χειρουργικής επέμβασης και ανάρρωσης», ανακοίνωσαν με περισσή κυνικότητα!

Οι οικείοι του όντας απελπισμένοι θεωρούν πως ο 31χρονος, η ζωή του οποίου κρέμεται από μία κλωστή, ίσως δεν καταφέρει να αντέξει μία αλλαγή νοσοκομείου:

«Εξετάζουμε επιθετικά όλες τις επιλογές, αλλά ο χρόνος μας τελειώνει», ομολογεί σε αμερικανικά ΜΜΕ ο πατέρας του.

Δυστυχώς ο DJ Ferguson είναι μόνο ένας από τους εκατοντάδες (αν όχι χιλιάδες) ανεμβολίαστους πολίτες που στις ΗΠΑ είτε εκδιώχνονται από λίστες αναμονής μεταμοσχεύσεων είτε εξαναγκάζονται να εμβολιαστούν 3 και 4 φορές προκειμένου να τους δοθεί μία ευκαιρία να ζήσουν!


 
Top