Του Βασίλη Μαυρέλου
Η επιχείρηση "ανοσία" της αγέλης σε πλήρη εξέλιξη...
Λοιπόν, όπως λέγαμε εδώ και μέρες η... επιχείρηση "ανοσία της αγέλης" δια της φυσικής ανοσίας μέσω της νόσησης, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Covid - και οι μεταλλάξεις του - θα επισκεφθεί κάθε σπίτι. Είναι θέμα χρόνου πια να νοσήσει η κοινωνική πλειονότητα. Το κλίμα τρομοκρατίας και πανικού από τα λαδωμένα-καλοταϊσμενα συστημικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης είναι κατευθυνόμενο. Για να διώξουν από πάνω τους οι κρατούντες τις εγκληματικές ευθύνες διαχείρισης της πανδημίας. Με τις δεκάδες χιλιάδες άδικες ανθρώπινες απώλειες. Την φτωχοποίηση που έρχεται. Για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους. Να κρατήσουν την εξουσία τους. Να ελέγξουν, ποδηγετήσουν μέσω του φόβου του θανάτου τον κόσμο. Για να αμβλύνουν τις αντιδράσεις. Και την δίκαιη οργή. Που την βλέπουν να ξεχειλίζει. Να ξεσπάει σύντομα. Και να τους γκρεμίζει. Για όσα έκαναν, για όσα δεν έκαναν. Για να πληρώσουν. Πώς αλλιώς θα γινόταν;
Να προσέξουμε ευπαθείς και ηλικιωμένους.
Όλα τα άλλα τα έχουμε πει δύο χρόνια τώρα.
Venceremos!
Υ.Γ. Εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ :«Καταφέραμε να σώσουμε εξ ολοκλήρου τα Χριστούγεννα, αλλά δεν καταφέραμε παρά να σώσουμε μόνο κατά το ήμισυ την Πρωτοχρονιά.»
Μετάφραση: 1) Καταφέρανε να σώσουνε εξ ολοκλήρου τα Χριστούγεννα και κολλήσανε οι μισοί. 2) Καταφέρανε να σώσουνε κατά το ήμισυ την Πρωτοχρονιά, για να κολλήσουν και οι άλλοι μισοί.
Εγκληματικές οι (καθ)υστερήσεις τους...
"Κατάλαβε το μια για πάντα. Θα σε συντρίψουμε ως το σημείο απ' όπου δεν θα υπάρχει γυρισμός. Δε θα γιατρευτείς ποτέ απ' αυτό που θα πάθεις, ακόμα κι αν ζήσεις χίλια χρόνια. Ποτέ ξανά δε θα είσαι ικανός να νιώσεις οποιοδήποτε ανθρώπινο συναίσθημα. Το καθετί θα νεκρώσει μέσα σου. Ποτέ ξανά δε θα είσαι ικανός για αγάπη, φιλία, χαρά της ζωής, γέλιο, περιέργεια, θάρρος, τιμιότητα. Θα είσαι κούφιος. Θα σε στίψουμε ώσπου ν' αδειάσεις κι έπειτα θα σε γεμίσουμε με τους εαυτούς μας..." Τζωρτζ Όργουελ, 1984
Μια επικίνδυνη κυβέρνηση, μια - για την συγκυρία - λίγη "αντιπολίτευση" και μ' ένα τμήμα της κοινωνίας - για την ώρα - φοβισμένο, παθητικό, αμήχανο παρατηρητή.
Όπως όλα δείχνουν, θα επιδιώξουν να αναχαιτίσουν το 5ο κύμα της πανδημίας με την επέκταση του οριζόντιου υποχρεωτικού εμβολιασμού. Παρά τις διαφορετικές επιστημονικές και πολιτικές προσεγγίσεις.
Όταν χώρες που κατάφεραν σχεδόν τον καθολικό εμβολιασμό Covid είτε με πειθώ, είτε καταναγκαστικά, είτε και με τα δύο, βρίσκονται ήδη σε καθεστώς γενικευμένων περιοριστικών μέτρων, σε μορφές lockdown εμβολιασμένων και μη.
Οι άτιμες οι μεταλλάξεις πέταξαν τις μάσκες του πολιτικού/επιστημονικού κατεστημένου. Κατέστρεψαν το κυρίαρχο συστημικό/καθεστωτικό αφήγημα αναχαίτισης της πανδημίας, που πλέον με την "O" μπάζει από παντού.
Σοβαρά τώρα, υπάρχει ακόμα κανείς, που να τους παίρνει εφ' όλης της ύλης στα σοβαρά;
Ανίκανοι, επικίνδυνοι...και φασίστες!
Τα κύρια κριτήρια των αποφάσεων τους είναι τα κέρδη, το ίδιον όφελος και η διατήρηση της εξουσίας, που τους τα εξασφαλίζει.
Το μόνο ουσιαστικό υγειονομικό μέτρο που μπορούν να πάρουν πια - και χρήσιμο για όλους μας - είναι να ξεκουμπιστούν αμέσως!
- Δωρεάν και επαναλαμβανόμενα τεστ σε όλους - συνταγογράφηση μοριακών στους συμπτωματικούς.
- Μέτρα θωράκισης σε ΜΜΜ, εργασιακούς χώρους, σχολεία, κ.α.
- ΜΕΘ, μονοκλωνικά, αντιικά φάρμακα ΤΩΡΑ!
- Ενίσχυση του ΕΣΥ και όλα τα άλλα ΧΘΕΣ!
Αυτά είναι τα ελάχιστα, δίκαια και υγειονομικά αναγκαία σήμερα.
Όποιος/α δεν τα καταλαβαίνει να προσέχει.
 
Top