Το όνομα του Σάββα Πούμπουρα βρίσκεται στα trends του Twitter από το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα. 
O Σαββας Πούμπουρας παρουσιαστής που ξεκίνησε την καριέρα του από τη διαφήμιση που έκανε τον οπαδό της Ελλάδας στο Euro της Πορτογαλίας, με βίντεο που ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Instagram, μίλησε για τα εργασιακά, προκαλώντας αντιδράσεις καθώς εμμέσως πλην σαφώς τάχθηκε υπέρ της άμισθης εργασίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ένας άνθρωπος «τρομακτικά απελπισμένος» που «δεν έχει δουλειά για τους τελευταίους 4,5,6,7,8,9,10 μήνες, δεν είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να βρει εργασία».
«Κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι χρειάζεται. Και αυτό σημαίνει κάποιος να δουλέψει και δωρεάν. Να δουλέψει χωρίς μισθό σε μια εταιρεία. Όλοι νομίζουν ότι θα τους εκμεταλλευτεί ο επαγγελματίας, ότι θα με θέλουν για δωρεάν εργασία και μετά θα με ξεζουμίσουν και θα φύγουν» τονίζει στο βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Μάλιστα, παροτρύνει τους νέους να δουν «τι θα αποκομίσετε από την τριβή με την εργασία" και "από τον κύκλο που θα διευρύνετε».
«Να δείτε πώς δουλεύει μια εταιρεία. Τις γνωριμίες που θα κάνετε και από εκείνες τις γνωριμίες εκεί μέσα μπορεί να βρεθεί και μια άλλη ευκαιρία» σημειώνει.
«Και τελικά τι είναι προτιμότερο;» διερωτάται ο ραδιοφωνικός παραγωγός: «Να κάθεσαι σπίτι και να τα περιμένεις ουρανοκατέβατα λεφτά ή προσφορά για εργασία; Ή αφού δεν κάνεις τίποτα, που δεν κάνεις, να πηγαίνεις να δουλεύεις κάπου κι ας μην παίρνεις μία και να βλέπεις τι μπορείς να κάνεις;».
Όπως συνεχίζει μάλιστα, υπάρχει μεγάλη προσφορά εργασίας, ενώ όποιος θέλει να βγάλει χρήματα έχει τη δυνατότητα. «Κι εγώ όταν ξεκίνησα δεν είχα ούτε βιογραφικό, ούτε πτυχίο πήγα με θράσος και ζήτησα δουλειά» μας αποκαλύπτει ακόμη.

Έξαλλο το Twitter
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες του Twitter ενοχλήθηκα έντονα από όσα άκουσαν να λέει ο κ. Πούμπουρας και δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους.
 
Top