Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 102 φορές είχε συλληφθεί στο παρελθόν διαρρήκτης που μπήκε σε ένα ακόμη σπίτι στην Γλυφάδα, την ώρα όμως που έτρεχε με τα κλοπιμαία τον σταμάτησαν οι περίοικοι και τον παρέδωσαν στην αστυνομία.

Δύο 24ωρα μετά τη διάρρηξη σπιτιού στην Γλυφάδα, οι αποκαλύψεις για τον δράστη που συνελήφθη προκαλούν αίσθηση. Τον έχουν πιάσει άλλες 102 φορές τα τελευταία χρόνια, αλλά διαρκώς επαναλαμβάνεται το ίδιο. Οδηγείται σε τμήμα, δίνει εξηγήσεις και ύστερα από λίγο κυκλοφορεί ελεύθερος, για να δώσει συνέχεια σε αυτό που ξέρει καλά.

Την περασμένη Δευτέρα με τρεις συνεργούς του μπήκε στο σπίτι επιχειρηματία αλλά στο τέλος ατύχησε. Ήταν ο μόνος από τους 4 της σπείρας που ακινητοποιήθηκε και τελικά συνελήφθη.

Ήταν μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας. Η σπείρα των τεσσάρων χωρίζεται, με τους δύο να μπαίνουν στο διαμέρισμα και τους άλλους δύο να κρατάνε τσίλιες. Η κόρη του επιχειρηματία που μένει στον κάτω όροφο, ακούει τον θόρυβο και τηλεφωνεί στον πατέρα της.

Το θύμα της διάρρηξης δίνει μάχη για να κρατήσει στα χέρια του τον διαρρήκτη και τα καταφέρνει.

Στο τμήμα διαπιστώνεται το απίστευτο και όμως αληθινό. Ο νεαρός κάνει ξανά και ξανά τα ίδια, επειδή όπως φαίνεται δεν έχει να φοβάται το παραμικρό. Τον πιάνουν και ύστερα από λίγο είναι και πάλι ελεύθερος.

Πριν το χτύπημα στο σπίτι της Γλυφάδας, ο νεαρός είχε συλληφθεί σε τυχαίο έλεγχο στο Ελληνικό. Διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση εναντίον του για διακεκριμένες κλοπές, σύσταση και συμμορία.


 
Top