Από το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ 

40.000 self test τοξικά απόβλητα στους κοινούς κάδους απορριμμάτων. Και θα ακολουθήσουν 900.000+++.

Από Δευτέρα 12.04.21 τροφοδότηση διασποράς και πολλαπλασιασμού του covid19, από !!! μισές και παραβατικές, ‘‘SARS SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test Nasal This product is intended tor professional use in laboratory and Point of Care environments, or sett-collection under the supervision of a healthcare worker’’. κυβερνητικές οδηγίες !!.Πετάξτε τα χρησιμοποιημένα των self test στους κάδους απορριμμάτων !!!!! με διπλή νάϋλον σακούλα.

Ο κατασκευαστής γράφει ότι είναι επικίνδυνα τοξικό το περιεχόμενό τους !!!!!! An environmental hazard cannot be excluded in the event of unprofessional handling or disposal. Very toxic to aquatic life with long lasting effects !!!!!!

Πολλαπλασιαστική η Διασπορά του covid19 με τα απόβλητα στους κάδους. Φρικιαστική κυβερνητική!!! δημόσια οδηγία.

Απίστευτο κύριοι Μαγιορκίνη Πελώνη χονδροϊδέστατοι.
Το ΙΝΚΑ ζητούμε από τους αρμόδιους που διέταξαν !!! την παραλαβή και την χρήση τους, να ενημερώσουν άμεσα με πολλαπλασιαστική επανάληψη από τα ΜΜΕ, την σαφή οδηγία της ασφαλούς χρήσης μόνο από επαγγελματίες και όχι από παιδιά, και απόρριψης των παρελκομένων τοξικών των self test, όπως προβλέπεται στις ρητές οδηγίες της κατασκευάστριας εταιρείας Roche, ότι πρέπει υποχρεωτικά να γίνει η διαχείριση της απόρριψής του, ως επικίνδυνου αποβλήτου μόνο από πιστοποιημένη/αδειοδοτημένη εταιρεία διαχείρισης αποβλήτων.

Τα τοξικά προϊόντα που υποδεικνύει παραβατικά !!! η κυβέρνηση για περιορισμό του covi19, πρέπει απαραιτήτως να επιβάλλει στενά και αποκλειστικά να μην αποτελέσουν αντί περιορισμού, την ανεξέλεγκτη διασπορά του.
 
Top