Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του  παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος προσήχθη μαζί με δύο ακόμη άτομα, το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μένιος Φουρθιώτης θα παρουσιαστεί το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης στον εισαγγελέα. 

Η ΕΛ.ΑΣ. έκανε έρευνα στο σπίτι του τηλεπαρουσιαστή στον Διόνυσο αλλά και στο κανάλι που εργάζεται στα Μελίσσια και, κατά τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι τώρα, έχουν κατασχεθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα στοιχεία.

Ολα ξεκίνησαν όταν οι Αρχές ταυτοποίησαν ότι οι κάλυκες από το καλάσνικοφ του αγνώστου που πυροβόλησε έξω από το σπίτι του παρουσιαστή προέρχονται από το ίδιο όπλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την ένοπλη συμπλοκή και καταδίωξη επιβατών μοτοσυκλέτας από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία, τα ξημερώματα της 16ης Απριλίου.

Παράλληλα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να ταυτοποιήθηκε το DNA του ενός από τους δύο προσαχθέντες με γενετικό υλικό που βρέθηκε στο σακίδιο που εγκατέλειψαν οι δράστες που ξέφυγαν της καταδίωξης. Το DNA φέρεται να ταυτοποιείται με άτομο που μετείχε σε κυκλώματα εκβιαστών/μπράβων στον Πειραιά προ διετίας.

 

Οι κάλυκες από τους πυροβολισμούς των αγνώστων εναντίον των αστυνομικών στην Εκάλη φέρεται να ταιριάζουν με τους κάλυκες που είχαν βρεθεί μια μέρα μετά έξω από το σπίτι του παρουσιαστή.


 
Top