Στο στόχαστρο του Παύλου  Πολάκη μπήκε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης. Αφορμή το γεγονός ότι με απευθείας ανάθεση έδωσε το έργο της «δημιουργίας ευνοϊκής εικόνας» για την Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ στην εταιρεία του δημοσιογράφου Κ. Τσαούση, «Κώστας Τσαούσης Μονοπρόσωπη ΙΚΕ», αντί 23.870,00€ για 12 μήνες.

Σε ανάρτησή του στο facebook ο Π. Πολάκης εξηγεί ποιος είναι ο δημοσιογράφος-αρθρογράφος Κώστας Τσαούσης ο οποίος «ασχολείται κυρίως με οικονομικά και επιχειρηματικά θέματα ενώ συνηθίζει να ασκεί δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και να εγκωμιάζει σε σημείο κανονικού λιβανίσματος τα κατορθώματά της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη, έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Πιερρακάκη».

«Δικαίωμα του βεβαίως, στο πλαίσιο της ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης δημοσιογραφίας… Το οξύμωρο βέβαια είναι ότι ο κ. Τσαούσης μέσω εταιρείας που έχει συστήσει λαμβάνει χρήματα από το Υπουργείο του κ. Πιερρακάκη και μάλιστα με απευθείας ανάθεση» γράφει δηκτικά ο πρώην υπουργός  του ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρεται στην απόφαση της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε. να αναθέσει το έργο στην εταιρεία του δημοσιογράφου.

«Με λίγα λόγια ο κ. Τσαούσης λαμβάνει κοντά στα 2 χιλιάρικα το μήνα από τον κ. Πιερρακάκη με σκοπό να προπαγανδίζει το έργο του» σημειώνει. «Η αλήθεια είναι ότι κάνει καλή δουλειά και αποδεικνύεται εξαιρετικός στο λιβάνισμα. Διαβάστε το παρακάτω και θα καταλάβετε. Τον πετσόκοψε πραγματικά τον Υπουργό…» προσθέτει εξίσου χλευαστικά.  
 
Top