Απούσα  είναι τις τελευταίες εβδομάδες από τα τηλεοπτικά και τα εκδοτικά δρώμενα, η πρώην στενή συνεργάτιδα του Μένιου Φουρθιώτη, Νανά Παλαιτσάκη που, καθώς όπως η ίδια δήλωσε, τα προβλήματα της υγείας της την ανάγκασαν να εγκαταλείψει τα εργασιακά της καθήκοντα. 

Την ίδια ώρα ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει με τον σύντροφό της έχει πάρει μεγάλη έκταση καθώς χώρισαν και  αλληλομηνύθηκαν.  Πάντως στην τελευταία της ανάρτηση, η δημοσιογράφος μιλάει για την προδοσία. Μιλά άραγε για τον πρώην σύντροφό της ή τον  Μένιο Φουρθιώτη; Και σε τι ακριβώς αναφέρεται;  

Τι έγραψε:
«Σήμερα με αφορμή τις μέρες θα γράψω μια ιστορία Αυτή η ιστορία, έχει εντυπωσιάσει Φίλους μου και την έχουν διαδώσει. Έχει να κάνει με τους ρόλους των ανθρώπων. Είναι οι συγκεκριμένοι 5 . Ο ηγέτης, ο προδότης, ο ήρωας, ο στρατιώτης και ο πολεμιστής. Ο προδότης είναι ο πιο ευεργετημένος, από τον ηγέτη. Ο ρόλος του καθοριστικός. Αν δεν υπήρχε προδότης, δεν θα υπήρχαν ήρωες. Ο στρατιώτης πάλι είναι εκείνος που ακολουθεί πιστά ένα σύμβολο και έχει αποφασίσει να πεθάνει για να το υπερασπιστεί, ο πολεμιστής όμως είναι εκείνος που ο, τι και να γίνει έχει μοναδικό σκοπό να γυρίσει πίσω όρθιος και ζωντανός.
Να είστε συγκρατημένοι όταν σας «χτυπάνε την πλάτη» και σας αποκαλούν ήρωες… Σας θεωρούν και λιγάκι κορόιδο, αφού έχετε Εργαλειοποιηθεί από «άλλους» για να τους εξυπηρετείτε αδιαφορώντας για τις ανάγκες σας.. Αυτοί οι «άλλοι » που ο Σαρτρ τους αποκάλεσε «κόλαση » Αυτοί οι «άλλοι» που έχουν έτοιμη την κατάκριση… αυτοί οι «άλλοι» που περιμένουν να λυντζάρουν τόσο εύκολα όσο χειροκροτούσαν … Πέντε ρόλους λοιπόν διαχειριζόμαστε σε αυτή την ζωή Πέντε και οι ρόλοι όλων των πρωταγωνιστών της Μεγάλης Εβδομάδας. Καθοριστικός ο ρόλος του προδότη Αν δεν ήταν… δεν θα ερχόταν η Ανάσταση»

.
 
Top