Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Μετά την αποσύνθεση του σώματός μου θέλω
ένα μέρος να ταφεί στο Γερεβάν...


κι ένα μέρος να ταφεί στο Χαλέπι...
Είμαι Αρμένιος και Σύρος»
Αράμ Καραμανουκιάν, Αρμένιος στρατηγός του Αραβικού στρατού της Συρίας
αναπαύεται στο νεκροταφείο του Γερεβάν κι ένα τμήμα της
σωρού του στο Αρμένικο Ορθόδοξο νεκροταφείο του Χαλεπιού

Σχετικό: “Metz Yeghern”... το “Μεγάλο Έγκλημα”! Δεν ξεχνάμε!

Ο αγαπημένος της "πολιτισμένης" δύσης και σύμμαχος της επίσημης Ελλάδας στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, μίλησε και για τη Γενοκτονία των Αρμενίων. Το ίδιο κι ο "αιμοσταγής δικτάτορας Άσαντ" κι αξίζει η ανάγνωση των δηλώσεών τους:

«Στη χώρα μου ζουν 170 χιλιάδες Αρμένιοι, εκ των οποίων 70 χιλιάδες είναι Τούρκοι πολίτες. Κι όμως ανεχόμαστε την παρουσία 100 χιλιάδων παράνομων Αρμενίων. Αύριο αν υπάρξει ανάγκη, μπορώ να πω σ' αυτούς τους 100 χιλιάδες: "Είναι ώρα να γυρίσετε στη χώρα σας". Για ποιο λόγο; Γιατί δεν είναι Τούρκοι πολίτες. Δεν έχω καμία υποχρέωση να τους φιλοξενώ στην πατρίδα μου.»


«Στην Αρμενική κοινότητα ζητώ να επιστρέψουν στη Συρία, για να μας βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση της. Οι Αρμένιοι αποδείχθηκαν υποδειγματικοί πολίτες και χάρη στη βοήθεια που μας πρόσφεραν στην άμυνα της Εθνικής Ενότητας, στην προσπάθεια διάλυσης της Συρίας από τη βαρβαρότητα της τρομοκρατίας. Η ίδια αγριότητα με τις σφαγές των Οθωμανών εναντίον του Χριστιανικού Αρμενικού λαού.»

Γιατί η επίσημη Ελλάδα είναι στο πλευρό του Ερντογάν στην εισβολή του στη Συρία κι εναντίον του Συριακού λαού με δολοφονικό-παράνομο εμπάργκο... είναι απαντήσεις που κανένας δεν θέλει να δώσει! [Βλέπε, σε: Σε τι διαφέρει η "Ευρωπαϊκή Ένωση"... από τη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ;]

Στην αρχαία Βέροια των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, το σημερινό Χαλέπι τη βιομηχανική πρωτεύουσα της Συρίας, έργο των Αρμενίων που ξέφυγαν από τα γιαταγάνια των Τούρκων και των Κούρδων (Τσέτες), που έδρασαν σε όλες τις Γενοκτονίες (Αρμενίων, Ποντίων, Ασσυρίων, ελληνισμού της Μικράς Ασίας) ως μισθοφόροι-φονιάδες των Νεότουρκων... τίμησαν χθες βράδυ και σήμερα την 106η επέτειο της Γενοκτονίας:









 
«Για έναν λαό, για μία φυλή, αυτό ισοδυναμεί με αργή διάλυση,
με προοδευτική εξαφάνιση των διεθνών δεσμεύσεων,
με την παράδοση στους ανήμπορους εαυτούς μας»
Antonio Gramsci, για τη Γενοκτονία των Αρμενίων

* “Metz Yeghern”... το “Μεγάλο Έγκλημα”! Δεν ξεχνάμε!



«Να θυμάσαι... ποτέ μην εμπιστευτείς Τούρκο και Κούρδο»
Αραβικό γνωμικό

* Tο Ολοκαύτωμα που όλοι αποσιωπούν και κρύβουν!


«Το πλήθος της διαφορετικότητας των λαών και των πολιτισμών,
των παραδόσεων και των γλωσσών...
είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Θεός περπατά στην ανθρώπινη ιστορί
α»
Γιόχαν Χέρντερ
(1744 - 1803)

* Akītu... Η Πρωτοχρονιά των Ασσυρίων (1η Απρίλη 6771)!


 
Top