Στιγμές τρόμου κι αγωνίας έζησε ο ιδιοκτήτης ενός πρακτορείου στην Κυψέλη, όταν δύο ληστές εισέβαλαν στο κατάστημα και με την απειλή του όπλου του απέσπασαν τις εισπράξεις της ημέρας.

Οι δύο θρασύτατοι ληστές μπαίνουν στο κατάστημα, ενώ μέσα σε αυτό υπάρχει ένας πελάτης. Έξω από το κατάστημα κινούνται πολίτες, αρκετοί από τους οποίους γίνονται αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού. Ντυμένοι στα μαύρα και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, οι δύο ληστές που εισβάλλουν στο κατάστημα κινούνται γρήγορα προς το ιδιοκτήτη ο οποίος βρίσκεται πίσω από τον γκισέ.

Ο ένας με προτεταμένο το όπλο απειλεί τον ιδιοκτήτη, ενώ ο δεύτερος πηγαίνει πίσω από τον γκισέ. Ο ιδιοκτήτης ανοίγει μόνο του το συρτάρι του ταμείου, στο οποίο υπάρχουν περίπου 2.000 ευρώ και βοηθάει τον ληστή να πάρει όσο τον δυνατόν συντομότερα τα χρήματα.

Ο δράστης βάζει τα χρήματα μέσα σε μια λευκή σακούλα, με γρήγορα βήματα βγαίνει από το γκισέ. Ο συνεργάτης του που κρατάει το όπλο απειλώντας τον ιδιοκτήτη του ζητάει να πέσει στα γόνατα και να μην κινηθεί έως ότου οι δύο τους φύγουν από το κατάστημα.

Τελικά οι δύο μαυροντυμένοι άνδρες μέσα σε 28 δευτερόλεπτα καταφέρουν να πάρουν τα χρήματα και να εξαφανιστούν.

 


 
Top