Απίστευτο: ένας οπαδός της Αζαξιό βγάζει στο σφυρί το σπίτι, τη γυναίκα, τα παιδιά και τη μητέρα του για να μαζέψει χρήματα για τον Γκιγιέρμο Οτσόα. Διαβάστε μία τρελή, τρελή ιστορία!...









Το να είσαι φανατικός οπαδός κάποιας ομάδας μπορεί μερικές φορές να σε οδηγήσει σε "τρέλες" πράξεις. Αυτό όμως που έκανε ένας φανατικός υποστηρικτής της Αζαξιό δεν... περιγράφεται!



Ο αθεόφοβος αυτός οπαδός θέλει τόσο πολύ να κρατήσει τον Γκιγιέρμο Οτσόα στην ομάδα του (το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου και είναι περιζήτητος μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στο Μουντιάλ) ώστε να βγάλει στο σφυρί ό,τι έχει και δεν έχει.



Συγκεκριμένα, έβαλε -μέσω διαδικτύου- πωλητήριο στο σπίτι του που είναι 99 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται στο κέντρο της πόλης (επιπλωμένο μάλιστα), αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτό.



Παράλληλα με την οικεία του ενημερώνει πως πουλάει και όσους βρίσκονται μέσα σε αυτήν: την 39χρονη γυναίκα του, τα δύο παιδιά του 14 και 9 ετών, αλλά και τη μητέρα του η οποία "είναι πολύ ενεργητική παρά τα 75 της χρόνια".



Όσο για το ποσό που ζητάει για όλα όσα προσφέρει; Αυτό είναι 10.000.000 ευρώ, χρήματα που προφανώς θεωρεί αρκετά για να εμποδίσει την φυγή του Μεξικανού γκολκίπερ από την αγαπημένη του Αζαξιό...



πηγή: sport24.gr

 
Top