"Αν και ηττήθηκε στις εκλογές, ο κ. Σαμαράς συνεχίζει να παριστάνει τον πρωθυπουργό πηγαίνοντας στις Συνόδους Κορυφής για να υποστηρίξει τη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής της λιτότητας και της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, όπως της ΔΕΗ"...







τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ασκώντας εκ νέου σκληρή κριτική στην κυβέρνηση.



Και προσθέτει: "Λογαριάζει, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο, και δεν θα αργήσει η ώρα της ανατροπής της πολιτικής και της κυβέρνησής του".



Ο ΣΥΡΙΖΑ πλέει "σε πελάγη σύγχυσης και μιζέριας" τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη



"Βυθισμένος στις εσωτερικές του διαμάχες, πλέοντας σε πελάγη σύγχυσης και μιζέριας, αναζητώντας απεγνωσμένα συμμάχους που ωστόσο δεν προσέρχονται, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να αναφέρεται σε μια εκλογική μάχη κατά την οποία, παρά τις υποσχέσεις και τις ύβρεις, έχασε 150.000 ψήφους" τονίζει σε ανακοίνωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.



"Όσο και αν ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να κρύψει αυτή την ήττα, πάντα θα βρίσκεται κάποια συνιστώσα του να του την θυμίζει. Με νωπό ακόμη το πιο αντιευρωπαϊκό κείμενο Πολιτικής Απόφασης, τολμούν να μιλούν για την Ευρώπη και τις Συνόδους Κορυφής" σημειώνει η κ. Βούλτεψη και προσθέτει:



"Ας το καταλάβουν μια για πάντα:



Στις Βρυξέλλες, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έλαβε τα συγχαρητήρια για την ελληνική προεδρία και τις προσπάθειες της Ελλάδας, από 27 πρωθυπουργούς κάθε πολιτικής προέλευσης και όλους τους θεσμικούς παράγοντες της ΕΕ.



Κάτι περισσότερο γνωρίζουν αυτοί από τον κ. Τσίπρα, που παριστάνει ότι κρατά τα κλειδιά ενός ξενοδοχείου, όπου άλλος ξηλώνει τις πόρτες και άλλος τα παράθυρα".



 
Top